جریمه ۱۵۰واحد عرضه کالاهای اساسی به دلیل گرانفروشی و کم فروشی در تهران

جریمه ۱۵۰واحد عرضه کالاهای اساسی به دلیل گرانفروشی و کم فروشی در تهران

جریمه ۱۵۰واحد عرضه کالاهای اساسی به دلیل گرانفروشی و کم فروشی در تهران

ایرنا نوشت:رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران با اشاره به اجرای طرح گشت مشترک مراکز عرضه محصولات کشاورزی گفت: از شروع این طرح در نهم اسفند ماه تا کنون بیش از ۱۴۰۰واحد مورد بازرسی قرار گرفت که از این تعداد ۱۵۰ واحد به دلایل مختلف از جمله گرانفروشی و کم فروشی جریمه شدند.

جبرئیل برادری رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران با اعلام این خبر درخصوص اقدامات صورت گرفته به منظور تنظیم بازار گفت: طی دو ماهه اخیر بیش از هفت هزار تُن گوشت قرمز منجمد، سه هزار تُن گوشت مرغ منجمد به قیمت ۴۵ هزار تومان برای مصرف کننده، سه هزار تن برنج هندی تخصیص‌یافته به استان تهران با قیمت ۳۳ هزار تومان و ۷۷۰ تن گوشت گرم داخلی و وارداتی در سطح استان توزیع شده است.

وی ادامه داد: علاوه بر این طرح که در راستای طرح تنظیم بازار و طرح فجر تا فطر صورت گرفت، برای آرامش بازار و جلوگیری از هرگونه سود جویی در بازار ایام پایانی سال و ماه مبارک رمضان بازرسان سازمان جهاد کشاورزی استان تهران، بسیج اصناف و سایر واحدها در قالب طرح اقدام مشترک نسبت به
رصد و نظارت بر بازار عرضه کالاهای اساسی کشاورزی اقدام کرده‌اند.

به گفته برادری، این گشت ها از نهم اسفند ماه تا کنون در قالب صد تیم، ۱۴۲۹ واحد عرضه اعم از فروشگاههای زنجیرهای، صنوف، غرف سازمان میادین را مورد بازرسی و ارزیابی قرار دادند که از این تعداد ۱۵۰ واحد طی این سه روز به مبلغ دو میلیارد و پانصد و شصت و دو میلیون و ۶۶۰ هزار ریال جریمه شدند.

وی تاکید کرد: سازمان جهاد کشاورزی استان تهران علاوه بر توزیع مناسب اقلام اساسی کشاورزی با قیمت مصوب، دسترسی آسان به آحاد جامعه به این کالاها را از طریق عرضه در فروشگاههای زنجیره ای، غرف سازمان میادین، صنوف و سایر مراکز عرضه فراهم کرده است.

برادری یادآور شد: همچنین تمام تلاش خود را برای جلوگیری از هرگونه تخلف در این زمینه بکار خواهیم بست.

بیشتر بخوانید:

  • گرانی گوشت و انصاف کبابی‌ها/ گوشت الاغ یا گوشت قرمز خالص؟

46217

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *