جزئیات اعزام نیروی کار به ارمنستان اعلام شد

جزئیات اعزام نیروی کار به ارمنستان اعلام شد

جزئیات اعزام نیروی کار به ارمنستان اعلام شد

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی جزئیات اعزام مربیان توانمند و نیروهای کار ماهر به ارمنستان را اعلام کرد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای راه‌اندازی آموزشگاه‌های فنی‌وحرفه‌ای مشترک و اعزام مربیان توانمند و نیروی کار ماهر به ارمنستان اعلام آمادگی کرد.

سیدصولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دیدار با خانم «ژاننا آندراسیان» وزیر آموزش، علوم، فرهنگ و ورزش جمهوری ارمنستان، اظهار کرد: در سال‌های گذشته گام‌های خوبی در زمینه توسعه مناسبات با منطقه قفقاز و کشور ارمنستان برداشته شده است اما همچنان از ظرفیت‌های متنوع مناسبات استفاده مطلوب نشده است.

او با بیان اینکه روابط سیاسی دو کشور در سطح مطلوب رشد یافته است افزود: اما همکاری‌های اقتصادی و آموزشی متناسب با آن توسعه نیافته است و از ضعف‌های زیرساختی رنج می‌برد.

مرتضوی، آموزش و پرورش را به مثابه‌ نقطه عطفی در روابط ایران با کشورهای دیگر دانست و گفت: ایران در جایگاه مطلوبی در تولید علم و آموزش‌های مهارتی به جوانان قرار دارد.

او مأموریت‌های اصلی سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور را تدوین استانداردهای آموزش، اجرا و ارائه آموزش‌های مهارتی، سنجش مهارت و صلاحیت حرفه‌ای و ارائه گواهینامه بین‌المللی مهارت عنوان و اضافه کرد: مهم‌ترین ظرفیت‌های سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور ایران ۶۴۰ مرکز آموزش فنی‌وحرفه‌ای دولتی و حدود ۱۲ هزار آموزشگاه آزاد و ۶ هزار و ۵۰۰ استاندارد آموزشی است.

مرتضوی با اشاره به موفقیت کشورمان در کسب افتخارات و مقام‌های فراوان در مسابقات مهارت جهانی تأکید کرد: سالانه بیش از یک میلیون نفر در ۱۳ هزار آموزشگاه از آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای بهره‌مند می‌شوند که می‌تواند فرصتی برای تبادل نیروی کار ماهر و کارشناس با کشور ارمنستان باشد.

او تاکید کرد: با توجه به تجربیات ایران در زمینه توسعه مجتمع‌های آموزش فنی‌وحرفه‌ای می‌توانیم همکاری‌های مؤثری در ساخت مجتمع‌های آموزشی به ویژه در استان سیونیک(استان همجوار ایران) با یکدیگر داشته باشیم.

ژاننا آندراسیان، وزیر آموزش، علوم، فرهنگ و ورزش جمهوری ارمنستان نیز در این نشست با بیان اینکه سال گذشته برنامه وزارت علوم جمهوری ارمنستان تا سال ۲۰۳۰ تصویب شد، گفت: جمهوری ارمنستان برای تدوین و اجرای برنامه‌های مشترک آموزشی با جمهوری اسلامی ایران به‌ویژه در حوزه آموزش فنی‌وحرفه‌ای در استان سیونیک آمادگی کامل دارد.

او بر توسعه همکاری زیرساختی و دانش‌افزایی استادان و مربیان فنی‌وحرفه‌ای بین ایران و ارمنستان تأکید کرد.

وزیر آموزش، علوم، فرهنگ و ورزش جمهوری ارمنستان گفت: از سال گذشته زبان فارسی در مدارس ارمنستان با همکاری سفارت ایران در ارمنستان تدریس می‌شود که این امر بر توسعه دیپلماسی فرهنگی و عمومی نقش به‌سزایی دارد.

سیدصولت مرتضوی در صدر هیأتی بلندپایه به دعوت «نارک میکرتچیان» وزیر کار و امور اجتماعی جمهوری ارمنستان، شامگاه یک‌شنبه هفتم اسفندماه ۱۴۰۱ با استقبال مقامات ارشد سیاسی ارمنستان و سفیر ایران وارد فرودگاه ایروان شد.

دیدار با برخی وزرا و مقامات سیاسی، فرهنگی و اقتصادی جمهوری ارمنستان و بازدید از مراکز اقتصادی و تجاری این کشور به منظور گفت‌وگو و تبادل‌نظر پیرامون گسترش همکاری‌های دوجانبه در قالب کمیسیون مشترک از جمله برنامه‌های وزیر کار جمهوری اسلامی ایران در این سفر است.

بیشتر بخوانید:

  • خبر مهم وزیر کار درباره حقوق ۱۴۰۱ کارگران/ مرتضوی: ریالی به بانک‌ها بدهی نداریم
    ۴۶۲۲۰

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *