جزئیات دقیق پذیره‌نویسی شرکت‌های سهامی عام پروژه ‌‌در فرابورس‌!

!محمدعلی شیرازی در مورد نقش فرابورس ایران در تأمین مالی شرکت‌ها اظهار داشت: امسال از ظرفیت عرضه‌های اولیه شرکت‌ها استفاده می‌شود و تلاش بر این است که هر هفته یک عرضه اولیه در فرابورس داشته باشیم و امسال تاکنون 3 شرکت در فرابورس ایران عرضه اولیه شده‌اند.

وی افزود: شرکت‌هایی که وارد فرابورس می‌شوند برخی با ماهیت خصوصی، برخی دولتی و برخی مربوط به نهادها، تعدادی از شرکت‌ها بزرگ، تعدادی هم کوچک هستند که برای اولین‌بار وارد فرابورس می‌شوند.

وی همچنین در مورد شرکت‌های سهامی عام پروژه برای تأمین مالی انجام پروژه‌های عمرانی گفت: امسال اولین شرکت سهامی عام پروژه مربوط به شرکت مس سونگون زیرمجموعه ملی‌مس ایران که در اسفندماه 1401 پذیرش شد و تا یک‌ ماه آینده در فرابورس ایران پذیره‌نویسی می‌شود.

وی‌ ادامه داد: برای پذیرش شرکت‌های سهامی عام پروژه یک خط سبز قرار داده‌ایم که شرکت‌های پروژه‌محور به صورت ویژه و بدون نوبت در هیأت پذیرش پذیرفته شوند.

جزئیات پذیره‌نویسی شرکت‌های سهامی عام پروژه ‌‌در فرابورس‌

مدیرعامل فرابورس در مورد اینکه چه زمانی شرکت‌ها در خط سبز در فرابورس پذیرش می‌شوند؟ گفت: اگر مدارک شرکت‌ها کامل و دارای طرح سرمایه‌گذاری اقتصادی باشند، ظرف یک‌ماه پذیرش می‌شوند.

به گفته شیرازی، امسال تاکنون یک شرکت سهامی عام پروژه در فرابورس پذیرش شده، یک شرکت دیگر هم تقاضا داده است که مدارک آن هنوز ناقص است و پذیرش نشده و چند شرکت دیگر هم در نوبت برای پذیرش قرار دارند.

مدیرعامل فرابورس ایران‌ در مورد بازار پایه فرابورس گفت: برخی از این شرکت‌های حاضر در بازار پایه شرایط پذیرش در بازارهای بالاتر دارند که به مرور با فراهم شدن شرایط و امکانات به بازارهای بالاتر ارتقاء پیدا می‌کنند.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *