جهش قیمت طلا رقم خورد/ چه چشم‌اندازی پیش روی فلز زرد است؟

جهش قیمت طلا رقم خورد/ چه چشم‌اندازی پیش روی فلز زرد است؟

جهش قیمت طلا رقم خورد/ چه چشم‌اندازی پیش روی فلز زرد است؟

همسو با انتشار داده‌های اقتصادی چین، ارزش دلار در سبد ارزهای جهانی کاهش یافت و تقاضا برای طلا را بالا برد، همان‌طور که روند قیمت طلا در بازارهای جهانی افزایشی شد اما خطر افزایش نرخ بهره کماکان این فلز زرد را تهدید می‌کند.

نگارعلی_ در لحظه نگارش این خبر هر اونس طلا در بازار جهانی ۹ دلار و ۲۵ سنت گران شده‌است و هزار و ۸۳۴ دلار و ۹۳ سنت قیمت خورده‌است که رشد ۰.۵۲ درصدی است.

دلار آمریکا در حالی در راه از دست دادن ارزش خود است که این ارز در فوریه رشد ۳ درصدی را تجربه کرده بود؛ در حال حاضر شاخص دلار آمریکا ۰.۶ درصد از ارزش خود را از دست داده‌است. پس از ارائه داده‌های خوشبینانه از اقتصاد چین، فعالان بازار به آینده این غول اقتصادی امیدوار شدند که در نتیجه آن رشد دلار معکوس شده‌است و دارایی‌های پرریسک مانند طلا تقویت شده‌اند.

آمارهای ارائه شده حاکی از آن است که فعالیت های تولیدی چین در فوریه با سریع ترین سرعت در بیش از یک دهه گذشته گسترش یافته‌است. تقاضای فیزیکی طلا در این مرکز کلیدی امسال با کاهش محدودیت‌های کرونا، افزایش یافته است.

جهش قیمت طلا رقم خورد/ چه چشم‌اندازی پیش روی فلز زرد است؟

سطح پشتیبانی طلا در حال حاضر هزار و ۸۰۸ دلار است که در نتیجه فروش خوب آن تعیین شده‌است و به نظر می‌رسد که بازار طلا در آستانه رسیدنبه ثبات است اما این ثبات ممکن است تحت تاثیر داده‌های تورمی ایلات متحده آمریکا به هم بخورد. اگرچه طلا به طور سنتی یک پوشش تورمی در نظر گرفته می‌شود، اما نرخ‌های بهره بالاتر برای مهار تورم، اشتها متقاضیان را برای خرید شمش کاهش می‌دهد.

در فوریه طلا بدترین ماه خود از ژوئن ۲۰۲۱ را ثبت کرد، این عملکرد بد در نتیجه مجموعه‌ای از داده‌های اقتصادی ایالات متحده از بازار کار ثبت شد که نشان می‌داد، آمریکا باید اجرای سیاست‌های مقاومتی در حوزه اقتصادی را برای مهار تورم ادامه دهد. معامله گران انتظار دارند که نرخ هدف فدرال رزرو در سپتامبر به ۵.۴۱۵% برسد.

در میان سایر فلزات گرانبها، نقره با ۰.۴ درصد افزایش به ۲۱.۰۰ دلار در هر اونس رسید و پالادیوم با ۰.۷ درصد افزایش به ۱۴۲۷.۴۶ دلار رسید. پلاتین با ۰.۵ درصد افزایش به ۹۵۶.۷۶ دلار رسید، پس از آن که بالاترین سطح بیش از دو هفته گذشته خود را به ۹۶۶.۴۶ دلار رساند.

۲۲۳۲۲۷

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *