خریداران طلا و سکه نقره‌داغ می‌شوند؟

خریداران طلا و سکه نقره‌داغ می‌شوند؟/ سیگنال عجیب دلار به بازار طلا و سکه

ایسنا نوشت: رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران با بیان اینکه علی‌رغم کاهش قیمت‌ها در بازار طلای جهانی، نوسانات افزایشی در بازار ارز داخل، روند بازار سکه و طلا را صعودی کرد، گفت: با این حال، رکود بر بازار سکه و طلا حاکم شده و افزایش قابل توجه قیمت سکه و طلا هم منجر به ایجاد تقاضا در این بازار نشد.

نادر بذرافشان، رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران در رابطه با وضعیت یک هفته اخیر بازار سکه و طلا در داخل، اظهار کرد: در حالی که هفته پیش از یک هفته اخیر، به سبب ایام ولادت حضرت زهرا (س) کمی تقاضا پس از تجربه‌ رکود، در بازار ایجاد شد، متاسفانه از ابتدای هفته مجدد با کاهش تقاضا در بازار مواجه بودیم و شرایط رکود، مجدد آغاز شد. این رکود بر بازار سکه و طلا که از ابتدای سال بر این صنعت و بازار آن سایه افکنده است، جای سوال و بحث دارد.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران ادامه داد: در طول این هفته، علی‌رغم کاهش میانگین ١٢ دلاری اونس جهانی طلا و در حال حاضر ٢٠٣٣ دلار است، در بازارهای داخلی باتوجه به نوسانات و افزایش نرخ ارز روند صعودی قابل توجهی را شاهد بودیم؛ باتوجه به اینکه تقاضایی در بازار حالت رکود داشت، تنها علت این افزایش قیمت سکه و طلا را نوسان افزایشی نرخ ارز بدانیم.

تغییرات قیمت طلا و سکه در بازار

وی در رابطه با میزان تغییرات قیمت طلا و سکه در بازار و آخرین قیمت‌ها در بازار روز گذشته (پنجشنبه)، گفت: هر گرم طلای ١٨ عیار با ۶۵ هزار تومان افزایش نسبت به ابتدای هفته به دو میلیون و ۶٢٣ هزار تومان به ازای هر گرم در پایان هفته رسید.

این مقام صنفی افزود: سکه تمام طرح جدید با حدود یک میلیون و ٧٠٠ هزار تومان افزایش به ٣١ میلیون و ٩٠٠ هزار تومان و سکه تمام طرح قدیم با یک میلیون و ٨٠٠ هزار تومان افزایش نسبت به ابتدای هفته، به ٢٨ میلیون و ٧٠٠ هزار تومان رسیدند. نیم سکه نیز در این هفته یک میلیون و ٧٠٠ هزار تومان رشد بها داشته و در پایان هفته ١٧ میلیون و ٨۵٠ هزار تومان قیمت داشت. ربع سکه هفته را با بهای ١١ میلیون و ۶۵٠ هزار تومان به پایان رساند که نسبت به ابتدای هفته ٨٠٠ هزار تومان رشد داشته است. سکه‌های یک گرمی بانک مرکزی نیز با ٣٠٠ هزار تومان افزایش به شش میلیون و ٢٠٠ هزار تومان رسید.

بذرافشان در رابطه با آخرین وضعیت حباب سکه نیز اظهار کرد: حباب سکه نیز براساس آخرین قیمت سکه در بازار حدود شش میلیون و ٢٠٠ هزار در بازار است که در طول هفته ٩٠٠ هزار تومان افزایش داشته است.

هفته گذشته کمی رونق به بازار برگشت

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران مجدد تاکید کرد: هفته گذشته کمی رونق به بازار برگشت اما از ابتدای این هفته، همان شرایط رکود و کاهش شدید تقاضا بر بازار حاکم بود و علیرغم اینکه افزایش قیمت‌ها را داشتیم اما هیچگونه التهابی در بازار نداشتیم و منجر به تشدید تقاضا نشد. شرایط بازار سکه و طلا و صنعت طلا، شرایط نامطلوبی را طی می‌کند و مردم از معاملات فاصله جدی گرفته‌اند و منتظر آینده بازار هستند که این شرایط ادامه‌دار خواهد شد یا با کنترل بانک مرکزی بر بازار ارز، قیمت‌ها کاهشی خواهند شد.

وی برای هفته پیش‌رو پیش‌بینی کرد: در هفته آینده نیز بنظر می‌رسد که باتوجه به نبود تقاضا و بازارهای جهانی نیز در مسیر کاهش هستند، این افزایش قیمت سکه و طلا در بازار داخلی در حقیقت غیرمنطقی و صرفاً تحت تأثیر نوسان نرخ ارز بوده است. به اعتقاد بنده چنانچه تغییر خاصی در بازار جهانی نداشته باشیم و نرخ ارز نیز توسط بانک مرکزی کنترل شود، تغییر خاصی نخواهیم داشت و احتمالا بازار سکه و طلا کاهشی هم خواهد شد.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *