خرید تضمینی گندم به ۷ میلیون و ۲۰۰ هزارتن رسید

سید سعید راد با بیان اینکه میزان خرید تضمینی گندم از کشاورزان به ۷ میلیون و ۲۹۷ هزارتن رسیده است، گفت: این در شرایطی است که سال گذشته ۷ میلیون و ۲۰۰ هزار تُن گندم خریداری شده بود و هم‌اکنون از رکورد سال گذشته عبور کرده‌ایم.

به گفته او، بیش از نیمی از پول گندم‌های خریداری شده به حساب کشاورزان واریز شده است و پیگیری پرداخت مابقی مطالبات نیز در دستور کار قرار دارد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: ارزش گندم‌های خریداری شده با عبور از مرز ۱۰۰ هزار میلیارد تومان، در حال ورود به کانال ۱۱۰ هزار میلیارد تومان است.

راد با اشاره به اینکه خرید گندم در کشور با یک میلیون و ۵۷۱ هزارتن افزایش نسبت به سال گذشته، از رشد بیش از ۲۷ درصدی برخوردار بوده است، گفت: اکنون استان‌های مناطق سردسیری و کوهستانی شمال و غرب کشور، روزهای اوج تحویل گندم به مراکز خرید را سپری می‌کنند.

او افزود: ۵۴ درصد از گندم مازاد نسبت به سال گذشته از کشاورزان دو استان فارس با ۴۹۱ هزار تُن افزایش و خوزستان با ۳۶۱ هزارتن افزایش خریداری شده است و چهار استان‌ کرمانشاه، ایلام، لرستان و بوشهر نیز بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ هزار تُن رشد خرید را شاهد بوده‌اند.

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران از دو استان بوشهر و یزد به عنوان استانی‌هایی که با حدود ۶ برابر رشد خرید گندم نسبت به سال گذشته از افزایش کم‌سابقه‌ای در میزان خرید گندم برخوردار بوده‌اند، نام برد و گفت: بعد از این دو استان، رشد خرید گندم در کهگیلویه و بویراحمد، ۲.۵ برابر و در استان‌های البرز، فارس و اصفهان، بیش از ۲ برابر شده است.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *