در میان نامزدهای این انتخابات، نام بهروز حبیبی نایب رئیس هیات مدیره کروز نیز به چشم میخورد. حبیبی را میتوان بزرگترین قطعه ساز حاضر در این انتخابات دانست. البته اهمیت نامزدی وی در تصدی وی بر یک شرکت بزرگ خصوصی یعنی کروز است. شرکتی که توانست با رعایت اصول حرفهای رشد کند و تبدیل به بزرگترین قطعه ساز خودرویی کشور شود.
نایب رئیس هیات مدیره کروز، امیدوار است با افزایش تاثیرگذاری اتاق، نیروهای جوان به اهمیت این نهاد پی ببرند و با عضویت و فعالیت بیشتر در اتاق قدرت این مجموعه را افزایش دهند. حبیبی با اشاره به قدرت اتاقهای بازرگانی در آلمان و ژاپن گفت: اتاقهای قدرتمند و فعال در این دو کشور صنعتی، اقتصاد این کشورها را تقویت کردهاند.
بهروز حبیبی به عنوان مدیر یک مجموعه تولیدی-صنعتی با بیش از 13هزار نیروی انسانی تاثیر اتاق قوی را فراتر از مدیران صنعتی دانست.
«بیتفاوتی به چالشهای گمرکی صنعتگران» از نظر بهروز حبیبی یکی از دلایل تداوم مشکلات اتاق بازرگانی است: وی در همین رابطه گفت: اتاق بازرگانی انتظار داریم بتواند حلقه اتصال حاکمیت و بخش خصوصی بوده و د نقش خود را به درستی اجرا کند. اما تاکنون اتاق در خصوص مشکلاتی مانند مسائل گمرکی که صنعتگران را به دردسر انداخته، هیچ اقدام موثری انجام نداده است.
رئیس هیات مدیره کروز «حضور برخی افراد فاقد صلاحیت » را باعث ناتوانی اتاق در چانه زنی دانست و گفت: صاحبان صنایع بزرگ درک بهتری از مسائل محیط کسب و کار دارند. به نظر میرسد حضور این افراد تاثیر بیشتری در بهبود محیط کسب و کار داشته باشد. اتاق باید بتواند رهاکار مناسب پیدا کند و مشکلات توسعه کسب و کارها را رفع کند.
بهروز حبیبی در آسیب شناسی مسائل پنهان اتاق بازرگانی تهران به کهنه بودن ساختارهای اتاق بازرگانی اشاره کرد و گفت: بخشهای اقتصادی ایران باید با تحولات جهانی سازگار شود. دگرگونیهای جهانی نوآوری در روشها را اجتناب ناپذیر میکند البته هر دگرگونی، فرصتها و تهدیدهایی را به همراه دارد.
انتخابات اتاق بازرگانی تهران روز 20 اسفند 1401 برگزار میشود. برخی از اتاق بازرگانی به عنوان پارلمان اقتصادی کشور یاد میکنند.