دوبرابر شدن قیمت یونولیت سقفی ظرف چندماه/ قیمت مسکن به کجا می رود؟

دوبرابر شدن قیمت یونولیت سقفی ظرف چندماه/ قیمت مسکن به کجا می رود؟

دوبرابر شدن قیمت یونولیت سقفی ظرف چندماه/ قیمت مسکن به کجا می رود؟

پایگاه اطلاع رسانی چند ثانیه نوشت : بعد از انتشار اخباری از توقف مشکوک تولید یونولیت سقفی در یکی از زیرمجموعه‌های پتروشیمی خلیج فارس، که یکی از مهم‌ترین موارد استفاده در ساختمان و قیمت نهایی آن می‌باشد، حالا طی روزهای اخیر با افزایش تقریبا دوبرابریِ قیمتِ این محصول مواجه شده ایم.

یونولیت سقفی سالهاست برای سبک‌سازی ساختمان، کاهش هزینه تمام شده و همچنین مقاوم سازی آن در برابر زلزله، به یک جز مهم ساختمان سازی در کشور مبدل شده و افزایش نزدیک به ۱۰۰ درصد قیمت آن، قیمت ساختمان را افزایش چشمگیر می‌دهد.

۴ ماه معطل نگه داشتن پتروشیمی پارس و نبود کاتالیست و یک قلم کالای مهم دیگر که اجزاء اصلی یونولیت سقفی می‌باشد که متاسفانه از قبل فکری برای تولید و انبار کردن آن نشده بود، چنین اتفاق عجیبی را رقم زده است.

دوبرابر شدن قیمت یونولیت سقفی ظرف چندماه/ قیمت مسکن به کجا می رود؟

بیشتر بخوانید:

  • تورم مسکن در بهمن ماه چه قدر بود؟

۴۶۲۲۰

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *