رقیب جدی پژو ۲۰۷ در راه بازار ایران

رقیب جدی پژو ۲۰۷ در راه بازار ایران/ عکس

عصرایران نوشت: خودروسازان بم که از زیر مجموعه های شرکت کرمان خودرو است با تولید خودرو BAC X۳ PRO رقیب جدی برای پژو ۲۰۷ اتوماتیک ایران خودرو معرفی کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، شرکت خودروسازان بم، تصاویر رسمی و مشخصات فنی خودرو بی اِی سی X۳ یا همان باک X۳ پرو را منتشر کرد. این محصول که بناست به زودی روانه بازار شود رقیب جدی برای پژو ۲۰۷ اتوماتیک ایران خودرو تلقی می شود.

خودرو بی ای سی X۳ یا همان BAC X۳ PRO یک کراس اوور کامپکت با ظاهری جذاب، کم مصرف و با امکانات رفاهی مناسب و سیستم رانندگی هوشمند برای سهولت رانندگی، ارتقاء ایمنی سرنشینان خودرو است که از سال جاری در خط تولید شرکت خودروسازان بم مونتاژ می شود. این خودرو هم اکنون منتظر قیمت گذاری شورای رقابت بوده تا به بازار عرضه شود. با توجه به تقاضای بالا برای خرید خودرو در این سگمنت، قطعا عرضه این خودرو می تواند برگ برنده ای برای خودروسازان بم و کرمان خودرو باشد.

رقیب جدی پژو ۲۰۷ روانه بازار می‌شود/ عکس

خودرو باک X۳ پرو از یک موتور به حجم ۱۴۹۸ سی. سی با حداکثر قدرت ۱۰۲ اسب بخار و حداکثر گشتاور ۱۴۲ نیوتن بر متر برخوردار است. این خودرو ۴ سیلندر مجهز به گیربکس سی وی تی بود و سیستم ترمز جلو و عقب آن دیسکی است.

خودرو بی ای سی X۳ از سیستم پایداری ABS، EBD، ESC، TCS، HHC، VDC و EBA بهره می برد و حجم صندوق عقب در این محصول ۴۰۰ لیتر اعلام شده است.حجم باک سوخت خودرو مورد اشاره ۴۵ لیتر می باشد و سایز تایر رینگ آلومینویم ۱۶ اینچ است.

این خودرو که از نیروی محرکه محور جلو بهره می برد سه حالت رانندگی اکو، اسپرت و کامفورت را پشتیبانی می کند و طول، عرض و ارتفاع باک X۳ پرو به ترتیب ۴۰۰۵، ۱۷۶۰ و ۱۵۷۵ میلیمتر است.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *