روند افزایشی قیمت طلا در بازارهای جهانی

رویترز اعلام کرد: قیمت طلا در روز چهارشنبه بالاتر از سطح ۲۰۰۰ دلار ثابت مانده است. این در حالی است که سرمایه‌گذاران متوجه تصمیم‌گیری فدرال رزرو آمریکا درمورد نرخ بهره هستند که قرار است در ساعات آینده امروز اعلام شود.

قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۰۶ درصد افزایش به ۲۰۱۷ دلار و ۹۳ سنت رسید.

بازار انتظار دارد بانک مرکزی آمریکا نرخ بهره را ۲۵ واحد افزایش دهد. تحلیلگران عقیده دارند اگر فدرال رزرو آمریکا طی تصمیمی شگفت‌انگیز روند افزایش نرخ بهره را متوقف کند، بحران بانکی تشدید شده و قیمت طلا بالاتر خواهد رفت.

از طلا همواره به‌عنوان یک پشتوانه ایمن در زمان بحران‌های اقتصادی و تورم بالا یاد می‌شود. اما بالا رفتن نرخ بهره هزینه نگه‌داری این سرمایه غیر سودده را افزایش داده و تقاضا برای آن را پایین می‌آورد.

اطلاعات اقتصادی آمریکا در روز سه‌شنبه نشان داد اشتغال در این کشور در ماه مارس کاهش یافته و تعدیل نیرو‌ها به بالاترین سطح طی دو سال گذشته رسیده است.

اگر نگرانی در مورد بحران بانکی آمریکا و قصور در بدهی‌های آن ادامه پیدا کند، ارزش دلار کاهش می‌یابد و طلا رو به افزایش خواهد بود.

قیمت نقره امروز با ۰.۰۷ درصد کاهش به ۲۵ دلار و ۶۰ سنت رسید و پلاتین با ۰.۱۶ درصد کاهش ۱۰۶۵ دلار و ۲ سنت معامله می‌شود.

روند افزایشی قیمت طلا در بازارهای جهانی

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *