رونمایی از لوگوی جدید غول خودروسازی جهان +عکس

از این به بعد، خودروهای برقی هوندا از نشان مدرن-کلاسیک این برند استفاده خواهند کرد. در حرکتی که برای معرفی ورود این خودروساز به بازار نسل بعدی خودروهای برقی انجام شده، این شرکت از نشان تازه‌ای پرده‌برداری کرده که جایگزین حرف «H» کشیده پیشین می‌شود و به عمر ۴۳ ساله آن پایان می‌دهد. به گفته سخنگوی این برند، لوگوی جدید ژاپنی‌ها نماد دو انسان در حال کشیدن دست‌های یکدیگر است.

نشان تازه هوندا از این جهت مدرن کلاسیک به شمار می‌رود که درحقیقت برای باور نخست در سال ۱۹۶۳ مورداستفاده قرار گرفته بود. طراحان این برند با الگوبرداری از نخستین لوگوی محصولات این شرکت، تناسبات آن را کمی دستکاری کرده و فرمی زیبا و درخشان را آفریده‌اند. البته لوگوی نخست این برند عمر چندانی نداشت و نهایتا در سال ۱۹۶۹ با یک H کشیده درون قاب مستطیلی جایگزین شد. در تصویر زیر می‌توانید نشان‌های هوندا در بازه‌های زمانی متفاوت را مشاده کنید که در دو دسته نشان شرکت و نشان محصول به دو فرم حرفی و بالدار نمایش داده شده‌اند.

رونمایی از لوگوی جدید غول خودروسازی جهان +عکس

نخستین محصولاتی که با فلسفه سری ۰ معرفی شدند، سدان «سالن» و مینی‌ون «اسپیس هاب» نام دارند که زبان طراحی آینده محصولات برقی هوندا را به تصویر می‌کشند. هرچند اطلاعات و برنامه خاصی درباره عرضه مینی‌ون یادشده وجود ندارد اما ژاپنی‌ها به‌صورت رسمی اعلام کردند که سدان سالن منبع الهام یک خودرو برقی آینده این برند خواهد بود که نشان H تازه را به خیابان‌های آمریکا می‌آورد.

چندی پیش، هوندا یک شاسی‌بلند برقی جدید را با نام «پرولوگ» رونمایی کرد. با توجه به برنامه هوندا برای استفاده از نشان تازه در خودروهای برقی، هنوز مشخص نشده که تکلیف این شاسی‌بلند چه خواهد بود؟ حتی ممکن است برای استفاده از نشان تازه، یک نسخه فیس‌لیفت از آن رونمایی شود. با معرفی لوگوی مدرن کلاسیک هوندا این گمانه‌زنی‌ها قوت می‌گیرند که ممکن است در آینده، شاهد معرفی دوباره نام‌های گمشده یا مرده این برند در قالب یک محصول برقی باشیم.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *