ریزش قیمت «گلکسی اس ۲۲» و «آیفون ۱۴»!

ریزش قیمت «گلکسی اس ۲۲» و «آیفون ۱۴»!

تعدادی از محصولات تولید شده توسط شرکت‌های بزرگ فناوری مانند سامسونگ و آیفون، ارزش خود را از دست داده‌اند، اما دلیل این کاهش قیمت چیست؟

تینا مزدکی_ گوگل با متعهد شدن به هشت سال پشتیبانی نرم افزاری، بازار خود را گسترده کرده‌است. سایرین مانند شیائومی نیز برای مدت طولانی تری از دستگاه های جدید خود پشتیبانی می کنند. فیرفون، سازنده Niche phone، قصد دارد تا ۱۰ سال از تلفن های خود پشتیبانی کند. همه اینها باعث می‌شود فکر کنید مردم گوشی‌های خود را سال‌ها نگه می‌دارند. اما یک مصرف‌کننده متوسط در ایالات متحده بیش از دو سال و نیم گوشی هوشمند خود را نگه نمی‌دارد. از هر ده صاحب گوشی هوشمند، یک نفر هر سال گوشی خود را ارتقا می‌دهد.

بسیاری از این ارتقا دهنده های مکرر گوشی های قدیمی خود را می فروشند. اما همه گوشی های دست دوم پول خوبی برای شما به ارمغان نمی آورند. قیمت برخی از آنها علیرغم اینکه وضعیت یک گوشی برتر را دارند و تنها یک سال از عمرشان می گذرد، با سرعتی وحشتناک کاهش می یابند.

طبق گزارشی از سایت SimpleGhar، سامسونگ گلکسی اس ۲۲ از زمان عرضه در سال ۲۰۲۲ تاکنون ۴۰ درصد از ارزش خود را از دست داده است. همچنین در لیست گوشی‌هایی است که از زمان عرضه به طور میانگین هر سال بیشترین کاهش ارزش را داشته‌اند. این تئوری مطرح می‌شود که قیمت گوشی‌های سامسونگ به سرعت کاهش می‌یابد زیرا سامسونگ سالانه گوشی‌های زیادی را عرضه می‌کند.

یکی دیگر از مدل‌های پریمیوم نسبتاً جدید موجود در این لیست، OnePlus ۱۰ Pro است که اکنون از زمان عرضه‌اش در سال گذشته، حدود ۶۳ درصد قیمت اصلی خود را دارد. OnePlus Nord ۲ و Nord N۲۰ نیز جزو ده گوشی برتر هستند که سریعترین کاهش ارزش را دارند.

این گزارش خاطرنشان می‌کند که در میان ۲۹ برند پیشرو فناوری مصرف کننده که مورد مطالعه قرار گرفتند، محصولات OnePlus ارزش بیشتری نسبت به گجت‌های سایر شرکت‌ها از دست می‌دهند. این موضوع به تخلیه سریع باتری و عدم پاسخگویی نمایشگر نسبت داده شده است.

آیفون‌های اپل ارزش خود را بهتر از گوشی‌های برتر اندرویدی حفظ می‌کنند، اما غول کوپرتینویی نباید این شهرت را بدیهی بداند. این گزارش می‌گوید که آیفون ۱۴ سال گذشته بیش از هر گجت دیگر اپل، از جمله آیفون ۱۲، ارزش خود را از دست داده‌است. در حال حاضر ۲۴.۶۸ درصد کاهش ارزش داشته است که برای یک آیفون بسیار زیاد است. گفته می‌شود که قیمت نسبتاً بالا دلیلی برای فروش مجدد پایین آن باشد.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *