زمان انتخاب، قیمت و مدل خودرو در مرحله دوم طرح یکپارچه فروش

با توجه به زمانبندی اعلام شده، با اتمام کار پایش اطلاعات متقاضیان خرید خودرو های داخلی به منظور افتتاح حساب وکالتی (واریز ۱۰۰ میلیون تومان و مسدود کردن آن) و سپس ارسال اطلاعات از بانک‌ها به سامانه از امروز(۳ تا ۱۰ خرداد ماه) فرایند انتخاب خودرو در سامانه یکپارچه آغاز می‌شود.

براین اساس؛ فقط متقاضیان واجد شرایط که اطلاعات آن‌ها از سوی بانک‌ها به سامانه ارسال شده، می‌توانند در تاریخ مذکور ۵ اولویت خودرویی را به منظور تشکیل فهرست نوبت‌دهی در سامانه به نشانی esalecar.ir انتخاب کنند. زمان ثبت نام تاثیری در اولویت عرضه خودرو ندارد.

متقاضیان ثبت‌نام در مرحله دوم طرح یکپارچه فروش خودروهای داخلی از ۲۰ تا ۲۹ اردیبهشت فرصت داشتند برای افتتاح حساب وکالتی و واریز وجه اقدام کنند.

عرضه ۲۳ مدل خودرو در مرحله دوم فروش یکپارچه

شرکت سایپا ۱۱ خودرو از محصولات خود شامل کوییک مدل GX، کوییک اتوماتیک، ساینا S، ساینا S اتوماتیک، کوییک R مدل GX، شاهین، شاهین اتوماتیک، ساینا مدل GX، ساینا مدل GX اتوماتیک، ساینا مدل جی ایکس دوگانه سوز و اطلس را عرضه کرده است.

شرکت مدیران‌خودرو در این دوره شش خودرو شامل آریزو ۶ پرو، تیگو ۸ پرو، X ۵۵ پرو، X ۲۲ پرو اتوماتیک، X ۲۲ پرو دنده‌ای و آریزو ۵ توربو عرضه کرده است.

همچنین شرکت فرداموتورز ۳ محصول فردا SX ۵، فردا T ۵ و سوبا M ۴ و کرمان‌موتور با جک S ۳، جک J ۴، کی‌ام‌سی J ۷ در دومین مرحله از طرح یکپارچه عرضه خودروهای داخلی حضور دارند.

 زمان انتخاب، قیمت و مدل خودرو در مرحله دوم طرح یکپارچه فروش

براساس این گزارش؛ ایران‌خودرو هیچ محصولی در این مرحله عرضه نکرده است.

با توجه به ارائه خودروهای مونتاژی از سوی خودروسازان خصوصی در دومین طرح فروش یکپارچه، رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در خصوص قیمت این خودروها تاکید کرد: قیمت‌های اعلامی شورای رقابت ملاک عمل سازمان حمایت است و خودروسازان مکلف هستند بر اساس قیمت‌های شورای رقابت خودروها را عرضه کنند.

حسین فرهیدزاده افزود: خودروسازان مونتاژی قول داده اند که از این مصوبه تمکین کنند و در صورت عدم تمکین با مجازات تعزیرات روبرو خواهند شد.

وی با اشاره به اینکه هنوز برخی از خودروهای مونتاژی تعیین قیمت نشده اند، افزود: منتظر تصمیم شورای رقابت در خصوص سایر خودروهای مونتاژی هستیم و اگر قیمت آن‌ها نیز اعلام شود ملاک عمل قرار می‌گیرد.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *