سپ، برترین شرکت در خاورمیانه شد/ ایستادن در جایگاه دوازدهم جهان

سپ، برترین شرکت در خاورمیانه شد/ ایستادن در جایگاه دوازدهم جهان

پرداخت الکترونیک سامان(سپ) در جدیدترین رتبه‌بندی نشریه «نیلسون ریپورت» در سال 2022 توانست رتبه دوازدهم جهان و رتبه نخست خاورمیانه را در حوزه پرداخت کسب کند.

به گزارش روابط عمومی سپ، نشریه نیلسون ریپورت (Nilson Report) با بیش از 50 سال سابقه فعالیت به عنوان معتبرترین مرجع تخصصی حوزه پرداخت شناخته می‌شود که هر سال نسبت به بررسی و رتبه‌بندی شرکت‌های فعال این حوزه بر اساس سهم تراکنش اقدام می‌کند. فعالیت‌های 150 شرکت معتبر دنیا در حوزه پرداخت زیر ذره‌بین این رسانه معتبر و موثق قرار دارند تا از نظر تعداد تراکنش انجام شده رتبه‌بندی شوند. شرکت پرداخت الکترونیک سامان (سپ) برای دومین سال متوالی توانست رتبه نخست خاورمیانه را از آن خود سازد و این در شرایطی است که در چهار سال اخیر همیشه سپ توانسته روند صعودی خود را حفظ کند، افتخاری که پیش از این هیچ شرکت ایرانی موفق به تجربه آن نشده است! این در شرایطی است که سپ جایگاه دوازدهم جهان را نیز در اختیار دارد. عملکرد سپ در چند سال اخیر باعث شده است تا این شرکت در عرصه‌های جهانی و بین‌المللی با اقتدار بالاتر از رقبای داخلی خود قرار گیرد.

تعداد کل تراکنش‌های انجام شده در جهان بر اساس گزارش «نیلسون ریپورت» در سال 2022 برابر با 466.89 میلیارد است که رشد بیش از 12 درصدی را نسبت به مدت مشابه خود دارد؛ شرکت سپ از این میزان تراکنش انجام شده، سهم بیش از 8.792 میلیاردی را در اختیار دارد. میزان تراکنش سپ بر اساس گزارش نیلسون رپیورت نسبت به سال گذشته حدود یک میلیارد افزایش داشته است.

سپ با این سهم از تراکنش انجام شده در سال 2022 توانست در قاره کهن نیز رتبه دوم را تصاحب کند، یک شرکت چینی رتبه نخست را در اختیار دارد.

جایگاه سپ در عرصه جهانی در چهار سال اخیر گزارش «نیلسون ریپورت» روندی صعودی داشته است که نشان از عملکرد موفق و درخشان این شرکت در میزان تراکنش‌های انجام شده دارد؛ جدول رتبه‌بندی سال‌های اخیر سپ در نشریه نیلسون ریپورت به شرح زیر است:

رتبه 2019 رتبه 2020 رتبه 2021 رتبه 2022
پرداخت الکترونیک سامان(سپ) 16 15 13 12

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *