صندوق های قرض الحسنه ملزم به دریافت مجوز

هشدار به صندوق های قرض الحسنه : مجوز نگیرید، مظنون به پولشویی می‌شوید

هشدار به صندوق های قرض الحسنه : مجوز نگیرید، مظنون به پولشویی می‌شوید

رئیس مرکز اطلاعات مالی با اشاره به ارائه فرصت به صندوق‌های قرض‌الحسنه و خیریه‌ها برای دریافت مجوز گفت: اگر در مهلت تعیین شده نسبت به دریافت مجوز اقدام نکنند، مظنون به پولشویی خواهند شد.

با بیان اینکه یک فرصت چند ماهه به خیریه ها و صندوق های فاقد مجوز معتبر قانونی داده شد، اظهار کرد: به این صندوق‌ها اعلام شد که برای اخذ مجوز اقدام کنند. چنانچه صندوق‌ها و خیریه‌های مذکور طی فرصتی که تعریف شده است اقدام به اخذ مجوز نکنند با هماهنگی با شورای عالی مبارزه با پولشویی به این موضوع ورود جدی خواهیم کرد.

وی ادامه داد: بر این اساس صندوق‌های قرض‌الحسنه و خیریه‌های فاقد مجوز قانونی به عنوان اشخاص مظنون تلقی شده و محدودیت‌هایی برای آن‌ها شروع اعمال خواهد شد. تا کنون بیش از ۶۰ درصد صندوق‌هایی که مجوز قانونی نداشتند شناسایی شده‌اند.

معاون وزیر اقتصاد تاکید کرد: از آنجاکه صندوق‌های فاقد مجوز هم در حوزه فرار مالیاتی و هم در حوزه پولشویی یکی از چالش‌های کشور محسوب می‌شوند حتما این موضوع را ساماندهی خواهیم کرد.

۲۳ ام۲۲۰

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *