علت کاهش قیمت خانه در پرند و پردیس / آپارتمان در شهرهای جدید با چه قیمتی خرید و فروش می‌شود؟

علت کاهش قیمت خانه در پرند و پردیس / آپارتمان در شهرهای جدید با چه قیمتی خرید و فروش می‌شود؟

تجارت‌نیوز نوشت: خبرهای رسیده از شهرهای جدید پرند و پردیس حاکی از آن است که قیمت آپارتمان در این مناطق تا حدود یک چهارم کاهش را پشت سر گذاشته است. اما این کاهش قیمت ناشی از چیست و با چه حدود قیمتی می‌توان در پرند و پردیس آپارتمان خرید؟

به گزارش اواخر بهار امسال بود که خبرگزاری‌ها اعلام کردند قیمت آپارتمان در شهرهای جدید پردیس و پرند روندی کاهشی را پشت سر می‌گذارند؛ اتفاقی که بر اساس گفته برخی مسئولان به تهران هم کشیده شد و بهای خرید خانه را با ۱۵ الی ۲۰ درصد کاهش مواجه کرد.

تحقیقات میدانی البته نشان می‌داد این کاهش قیمت تحت تاثیر رکود در بازار پیش آمده است. صاحبان املاکی که به پول خود احتیاج داشتند مجبور شدند به دلیل نبود مشتری روی املاک خود تخفیف بگذارند در نهایت نیز قیمت‌ها پایین آمد.

اخطار عجیب برای متقاضیان مسکن ملی/ ۲۴۰ میلیون تومان واریز نکنید، حذف می‌شوید

حالا با اتمام نیمه اول سال ۱۴۰۲ گفته می‌شود قیمت مسکن در شهرهای جدید از جمله پرند و پردیس بین ۲۵ تا ۳۰ درصد افت کرده است؛ در حالی که پیش از آغاز سال، عده‌ای این‌گونه پیش‌بینی کرده بودند که در نیمه نخست امسال شاهد موجی از گرانی خواهیم بود.
علت کاهش قیمت خانه در پرند و پردیس / آپارتمان در شهرهای جدید با چه قیمتی خرید و فروش می‌شود؟

ردپای دولت در رکود بازار مسکن
برخی کارشناسان معتقدند دولت از ابتدای سال جاری برای کاهش التهابات بخش مسکن تصمیم گرفت سرعت معاملات را پایین بیاورد؛ اتفاقی که در نهایت باعث بروز شرایط کنونی و سیطره رکود بر بازار باشد.

خبرگزاری‌های نزدیک به دولت برخورد با بنگاه‌های غیرمجاز و فعال شدن کارگاه‌های تولید مسکن مهر در پردیس را دلیلی بر کاهش قیمت ملک می‌دانند، ولی نکته‌ای در اینجا وجود دارد که به آن بی‌توجهی می‌شود و آن نبود مشتری برای خرید خانه‌های ارزان است!

البته اکنون متقاضی خرید ملک در پرند میزان بیشتری نسبت به پردیس دارد و افتتاح قریب‌الوقوع مترو در این محدوده قطعا نمی‌تواند بی‌تاثیر باشد. فعالان مسکن این مناطق می‌گویند حالا با بودجه‌ای کمتر از دو میلیارد تومان می‌توان آپارتمانی دو خوابه با متراژ ۸۷ متر در این منطقه خریداری کرد.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *