عکس | توانایی حیرت آور یک ماوس در ذخیره انرژی!

عکس | توانایی حیرت آور یک ماوس در ذخیره انرژی!

عکس | توانایی حیرت آور یک ماوس در ذخیره انرژی!

زومیت نوشت: الین ور ماوس گیمینگ جدیدی به نام AW620M معرفی کرده است که دقت بسیار زیادی دارد و از فناوری شارژ سریع پشتیبانی می‌کند.

الین ور که بیشتر به‌خاطر تولید لپ تاپ‌های گیمینگ رده‌بالا شناخته می‌شود، وسایل جانبی هیجان‌انگیزی نظیر هدست، کیبورد و ماوس نیز می‌سازد. این شرکت ماوس گیمینگ جدیدی به نام Alienware AW620M معرفی کرده است که دقت بسیار زیادی دارد و از طراحی ارگونومیک استفاده می‌کند.

به گزارش نوت‌بوک‌چک، ماوس AW620M به حسگری با وضوح ۲۶٬۰۰۰ نقطه‌براینچ (DPI) مجهز است. این ماوس گیمینگ بی‌سیم هفت دکمه‌ی قابل‌شخصی‌سازی دارد و از طریق سه ناحیه‌، نورپردازی RGB ارائه می‌دهد. AW620M را می‌توان با دانگل USB و از طریق باند ۲٫۴ گیگاهرتزی به کامپیوتر وصل کرد.

این ماوس عجیب برای ده ساعت کار 10 دقیقه شارژ می‌خواهد!

باتری لیتیوم-پلیمر Alienware AW620M با یک‌بار شارژ تا ۱۴۰ ساعت دوام می‌آورد. الین ور می‌گوید ماوس جدیدش از شارژ سریع پشتیبانی می‌کند؛ با تنها پنج دقیقه شارژ می‌توانید ۱۰ ساعت با ماوس جدید الین ور بازی کنید.

AW620M همچون نسل قبل با قیمت ۹۹ دلار روانه‌ی بازار آمریکای شمالی می‌شود. این ماوس هم‌اکنون قابل‌تهیه است.

227227

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *