قوانین جدید گمرک برای ورود موقت خودروهای سواری

قوانین جدید گمرک برای ورود موقت خودروهای سواری

شرایط جدید گمرک برای ورود موقت خودروهای سواری

تسنیم نوشت: بخشنامه جدید گمرک با هدف حمایت از گردشگران و سرمایه‌گذاران خارجی، ایرانیان مقیم خارج از کشور، مسافران غیرمقیم ایران و ساکنان مناطق آزاد به گمرکات کشور ابلاغ شد.

گمرک ایران در بخشنامه مهمی تسهیلات جدید گمرک برای ورود موقت خودروهای سواری به کشور را اعلام کرد که این اقدام موجب شفافیت و انحصارزدایی می‌شود.

بخشنامه جدید گمرک با هدف حمایت از گردشگران و سرمایه‌گذاران خارجی، ایرانیان مقیم خارج از کشور، مسافران غیرمقیم ایران و ساکنان مناطق آزاد به گمرکات کشور ابلاغ شد و بر این اساس تسهیلات جدیدی برای ورود موقت خودروی سواری گردشگران و سرمایه‌گذاران خارجی ارائه خواهد شد.

بر اساس این بخشنامه متقاضیان مشمول این تسهیلات می‌توانند به‌مدت پنج ماه خودروی سواری را به‌شیوه ورود موقت وارد کشور کنند، پیش از این مدت زمان یادشده فقط دو ماه بود و در صورت امکان و موافقت گمرک سه ماه دیگر نیز تمدید می‌شد، اما با تعیین سقف زمان قانونی تعیین‌شده از ابتدا ضمن از بین رفتن حاشیه فساد احتمالی، هم‌اکنون متقاضیان در بدو ورود به کشور می‌توانند از تسهیلات پنج‌ماهه ورود موقت خودرو به کشور استفاده نمایند.

همچنین با ابلاغ این بخشنامه محدودیت کشورها نیز که قبلاً شامل کشورهای خاصی می‌شد، برداشته شده است.

گمرک البته در این بخشنامه تأکید کرده است که در راستای تکریم هموطنان مقیم خارج از کشور، حمایت از صنعت گردشگری، تمرکززدایی، تسهیل در تشریفات گمرک و صرفه‌جویی در وقت خدمت‌گیرندگان گمرک، اختیارات صدور مجوز ورود موقت تردد و یا تمدید مهلت تردد خودروهای ورود موقت تحت صحابت پروانه گمرکی، کارنه دو پاساژ تریپتیک و دیپتیک، با رعایت کامل مفاد مندرجات مواد ۵۰ و ۷۸ قانون امور گمرکی و ۷۲، ۸۰، ۱۴۲ و ۱۴۴ آیین‌نامه اجرایی به‌شرح جدول زیر جهت اقدام به گمرکات سراسر کشور ابلاغ شده است.

در این بخشنامه آمده است، مهلت‌های قانونی اعطاشده غیر قابل تمدید خواهد بود که این امر از سوءاستفاده‌های احتمالی جلوگیری می‌کند.

شرایط ورود موقت خودرو

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *