قیمت جهانی نفت سوار بر موج صعودی

قیمت نفت امروز افزایش یافته، اما افزایش نرخ بهره بانک مرکزی آمریکا و نگرانی در مورد کند شدن رشد اقتصاد این کشور در نتیجه بحران بخش بانک‌داری و همچنین کاهش تقاضا برای سوخت، آن را در آستانه سومین هفته پیاپی کاهش قیمت را قرار داده است. قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۲ دلار و ۸۰ سنت معادل ۳.۸۶ درصد افزایش به ۷۵ دلار و ۳۰ سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با ۲ دلار و ۷۸ سنت معادل ۴.۰۵ درصد افزایش ۷۱ دلار و ۳۴ سنت معامله می‌شود.
نفت برنت حدود ۵.۳ درصد و نفت آمریکا ۷.۱ درصد طی یک هفته گذشته کاهش قیمت داشته‌اند. هر دو این شاخص‌های نفتی برای اولین‌بار از ماه نوامبر سومین هفته پیاپی کاهش قیمت را تجربه می‌کنند.
تحلیلگران عقیده دارند نفت خام تلاش می‌کند کاهش قیمتی را که به‌خاطر افزایش نرخ بهره و ترس از رکود در بخش بانک‌داری به‌وجودآمده جبران کند و به روند صعودی خود باز گردد. اما به‌نظر برخی از آن‌ها زیرساخت‌های بازار فیزیکی قدرت‌مندتر از آن چیزی است که نشان داده می‌شود.

قیمت نفت

تحلیلگران کامرزبانک عقیده دارند نگرانی درمورد تقاضا برای نفت آن‌قدر‌ها هم جدی نیست و انتظار افزایش قیمت آن را در هفته‌های آینده دارند. گزارش مثبت بازار اشتغال آمریکا تا حدی ترس از رکود قریب‌الوقوع اقتصاد را که به‌خاطر بحران بانک‌داری به‌وجودآمده بود کاهش داده است. سرمایه‌گذاران انتظار دارند فدرال رزرو آمریکا روند افزایش نرخ بهره را در اجلاس ماه ژوئن متوقف کند.
از طرف دیگر، فعالیت کارخانه‌ای در چین به‌طرز غیر قابل غیرمنتظره‌ای در آوریل کاهش یافته است. کاهش سفارش‌ها و تقاضای ضعیف داخلی بخش تولید را در این کشور راکد کرده است. انتظار می‌رود ائتلاف اوپک پلاس در اجلاس آینده خود در ماه ژوئن بازهم تولید خود را کاهش دهد که می‌تواند از قیمت نفت حمایت کند. تعداد چاه‌های نفت آمریکا هم که نشانه تولید آن در آینده هستند ۳ حلقه در این هفته کاهش یافته و به ۵۸۸ رسیده است.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *