قیمت هرکیلو گوشت گوسفندی در بازار چقدر است؟

علی اصغر ملکی گفت: هم اکنون هر کیلو شقه گوسفندی بدون دنبه با نرخ ۳۵۰ تا ۳۵۵ هزارتومان به مغازه دار و با احتساب ۱۰ درصد سود به مصرف کننده عرضه می‌شود. همچنین قیمت هرکیلو بره در استان ها ۱۶۰ تا ۱۶۵ هزارتومان است.

به گفته او، طی ماه های اخیر ورود دام از غرب به تهران به سبب بیماری تب برفکی ممنوع شده است که همین امر اختلالاتی را برای دامدار، راننده و افراد وابسته به این بازار ایجاد کرده است، درحالیکه این بیماری نیست.

ملکی ادامه داد: هم اکنون دام به میزان کافی که جوابگوی نیاز بازار تهران باشد، موجود نیست و تنها یک مقدار وزارت جهاد خود خریداری و کشتار می کند که همواره ما تقاضا داریم که به این موضوع رسیدگی شود.

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی گفت: طی سنوات گذشته خشکسالی و گرانی نهاده های دامی موجب شد تا بسیاری از دام های مولد را از دست بدهیم، بنابراین به سبب شرایط مساعد مرتع، دام ها در وزن های پایین باید نگه داری شوند.

او درباره آینده بازار گوشت گفت: با رفع موانع ورود دام به تهران و نگه داری داشته هایمان برای خودمان پیش بینی می شود که قیمت گوشت کاهش یابد.

قیمت هرکیلو گوشت گوسفندی در بازار چقدر است؟

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *