ماینرهای اموال تملیکی به کدام افراد فروخته می شود؟+شرایط مزایده

ماینرهای اموال تملیکی به کدام افراد فروخته می شود؟+شرایط مزایده

تسنیم نوشت:یک مقام مسئول در سازمان اموال تملیکی از تعیین تکلیف ماینرهای موجود در انبارهای این سازمان خبر داد و گفت که ماینرهای مزایده ای فقط به افراد دارای مجوز بهره برداری فروخته می شود.

سعید غلامی باغی، معاون بهره برداری و فروش سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی در خصوص تعیین تکلیف ماینرهای موجود در انبارهای اموال تملیکی گفت: یکی از کالاهایی که در سنوات گذشته توسط دستگاه‌های کاشف به سازمان اموال تملیکی تحویل داده شده و در انبارهای این سازمان نگهداری می‌شوند، دستگاه‌های استخراج رمز ارز است که به موجب نگرانی هایی که در خصوص مصرف برق این دستگاه و مشکلاتی که برای شبکه برق کشور ایجاد می کنند، تعیین تکلیف این دستگاه ها به اخذ مجوز از ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا موکول شده است.

وی در ادامه اظهار کرد: طول سنوات گذشته حدود ۱۲۰ هزار ماینر در انبارهای اموال تملیکی در سراسر کشور نگهداری شده‌اند که به موجب مصوبه مورخ ۱۴۰۲.۸.۲۰ ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز تعیین تکلیف آنها شروع شده که با توجه به این مصوبه برای تعیین تکلیف ماینرها، حدود و شروطی از جمله اخذ گواهی انطباق استاندارد و دریافت کد شناسه و کد رهگیری و کالا ملاحظات اجرایی وجود دارد که در حال انجام است.

غلامی همچنین متذکر شد: سایر ماینرهای مکشوفه تمامی اشخاص، از جمله ماینرهای شرکت بورس تهران، باید توسط دستگاه های کاشف مطابق قانون به انبارهای اموال تملیکی تحویل داده شود.

معاون بهره برداری و فروش سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی در پایان ابراز کرد: پرونده رسیدگی به ماینرهای موجود در انبارهای اموال تملیکی مانند سال‌های گذشته و سایر پرونده‌های دیگر در مراجع رسیدگی کننده مورد بررسی قرار می‌گیرد که اگر رای بر برائت این پرونده صادر شود، بعد از اخذ شناسه کالا و کد رهگیری دستگاه ها به صاحبان کالا مسترد می شود اما اگر حکم به محکومیت صادر شود، این ماینرها پس از اخذ گواهی انطباق استاندارد توسط سازمان اموال‌تملیکی و اخذ شناسه کالا و کد رهگیری در مزایده های سراسری سازمان صرفا به افرادی که مجوز بهره برداری و یا مجوز دارای پیشرفت از مراجع ذی صلاح هستند، فروخته می‌شود.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *