مخالفت تولیدکنندگان با عرضه طلا در مرکز مبادله

مخالفت تولیدکنندگان با عرضه طلا در مرکز مبادله/ در بورس می فروشیم

مهر نوشت:تولیدکنندگان در نامه‌ای به وزیر اقتصاد اعلام کردند مرکز مبادله ارز و طلا هنوز آماده تحویل گرفتن طلای وارداتی نیست.

تولیدکنندگان در نامه‌ای به وزیر اقتصاد اعلام کردند به علت عدم آمادگی مرکز مبادله ارز و طلا به جهت عرضه طلا به منظور تسهیل امور عملیاتی شرکت‌های تولیدی عرضه شمش طلای وارداتی طبق رویه قبلی در بازار بورس کالا ایران عرضه و معامله شود.

متن این نامه به شرح زیر است:

احتراماً عطف به بخشنامه مورخ ۱۴۰۲/۱۰/۰۷ بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مبنی بر الزام صادر کنندگان به فروش شمش طلای وارداتی از محل ارز صادراتی به جهت رفع تعهد ارزی در مرکز مبادلات ارز و طلا به استحضار می‌رساند شیوه نامه عرضه طلا ابلاغ نگردیده و مرکز مبادله ارز و طلا آمادگی لازم جهت عرضه طلا را ندارد لذا با توجه به این موضوع که مبلغ حاصل از عرضه شمشهای طلای، وارداتی، سرمایه در گردش شرکت بوده و با در نظر گرفتن مشکل نقدینگی موجود برای شرکتهای تولیدی و لزوم بازگشت نقدینگی به جریان فعالیت‌های عملیاتی شرکت عملاً جریان تأمین مالی و تداوم تولید برای شرکتها با مشکل جدی مواجه شده است. پیشنهاد می‌گردد با توجه به انجام معاملات طلا در بورس کالای ایران و مهیا بودن بستر لازم برای اجرای این امر موافقت خود را برای عرضه شمش طلای حاصل از صادرات کالا در بورس کالای ایران با تداوم روش فروش طلا حاصل از صادرات مطابق رویه قبلی تا فراهم شدن بستر لازم در مرکز مبادلات ارز و طلا، ابلاغ فرمائید.

ضمناً مستدعی است مقرر فرمائید مطابق درخواست این انجمن به شماره ۹۹۴۸۱۴۰۳ ف مورخ ۱۴۰۲/۱۰/۱۸ نسبت به تمدید نامه شماره ۱۳۵۸۱/ ۲۰۰ ص مورخ ۱۴۰۱/۰۶/۲۷ با موضوع معافیت واردات شمش طلا از هرگونه مالیات اقدام گردد.

مخالفت تولیدکنندگان با عرضه طلا در مرکز مبادله/ در بورس می فروشیم

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *