مرکز مبادله ارز و طلای ایران‌ رسما شروع به کار کرد/ گام اول عرضه ۴ میلیون دلار ارز به مقاصد مختلف

مرکز مبادله ارز و طلای ایران‌ رسما شروع به کار کرد/ گام اول عرضه ۴ میلیون دلار ارز به مقاصد مختلف

مرکز مبادله ارز و طلای ایران‌ رسما شروع به کار کرد/ گام اول عرضه ۴ میلیون دلار ارز به مقاصد مختلف

فارس نوشت:با دستور رئیس کل بانک مرکزی، مرکز مبادله ارز و طلای ایران افتتاح و رسما شروع به کار کرد.

امیر هامونی، مدیر پروژه راه‌اندازی مرکز ارز و طلای کشور، امروز در مراسم راه‌اندازی مرکز مبادله ارز و طلا گفت: ما در مرکز مبادله تالار ارز خدماتی و تالار حواله ارز را رونمایی می‌کنیم و هفته آتی عرضه طلا را هم شروع خواهیم کرد و ۳۰۰ هزار ربع سکه در هفته آتی عرضه می‌شود.

مدیر پروژه راه‌اندازی مرکز مبادله ایران گفت: در تالار حواله، ارز پتروشیمی، فولاد، مس و … عرضه شده و متقاضیان هم در این بازار نسبت به خرید اقدام‌می‌کنند و سازوکار هم مشابه سازوکار نیما است که به مرور اصلاح می‌شود.

وی ادامه داد: ما ۲۷ فعالیت اصلی را در این سامانه طراحی کردیم و امروز شاهد افتتاح این مسئله هستیم.

هامونی تاکید کرد: خودپردازهای پرداخت ارز مسافری در فرودگاه مستقر شده و اختصاص این ارز در پشت گیت فرودگاه انجام خواهد شد.

وی پس از تشریح مقصدهای ارز خدماتی افزود: در مرحله اول کار تالار ارز خدماتی با بانک ملی شروع می‌شود و در ادامه صرافی‌ها و سایر بانک‌ها نیز به این سامانه متصل خواهند شد.

* مرکز مبادله ارز و طلای ایران‌ رسما شروع به کار کرد

پس از اظهارات هامونی، با دستور رئیس کل بانک مرکزی، مرکز مبادله ارز و طلای ایران افتتاح و رسما شروع به کار کرد.

در اولین روز فعالیت این مرکز، عرضه ۴ میلیون دلار ارز به مقصدهایی نظیر هواپیمایی هما، هواپیمایی سپهران، ارز خدمات درمانی و ارز مورد نیاز دانشجویان دکتری برای تحصیل خارج از کشور در دستور کار قرار گرفت.

بیشتر بخوانید:

  • جزئیاتی از برنامه بانک مرکزی برای مهار ارز/ چرا تعلل کردید تا دلار به 50 هزار تومان برسد؟

35217

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *