موافقت سهامداران همراه اول با افزایش سرمایه 59 درصدی

مجمع عمومی فوق العاده صاحبان سهام شرکت ارتباطات سیار ایران صبح امروز یکشنبه 21 اسفند 1401، با حضور 90 درصد سهامداران و به ریاست علی بقایی رییس هیات مدیره این شرکت در ساختمان ستاره ونک تهران برگزار شد.

استماع گزارش هیات مدیره، حسابرس و بازرس قانونی و همچنین اتخاذ تصمیم درباره «افزایش سرمایه» از جمله موارد دستور جلسه این مجمع بود که به صورت حضوری و آنلاین برگزار شد.

سیدعباس نوربخش، معاون مالی و تدارکاتی اپراتور اول که به نیابت از مدیرعامل همراه اول در این جلسه حضور داشت، ضمن ارائه گزارشی اجمالی از شاخص های مالی همراه اول به بیان تاریخچه ای از افزایش سرمایه شرکت پرداخت و اظهار کرد: شرکت ارتباطات سیار ایران در سال های 1393، 1397، 1398 و 1400 به ترتیب افزایش سرمایه های 200، 560، 960 و 2800 میلیارد تومانی داشته است.

وی ادامه داد: در حال حاضر به دنبال موافقت سهامداران شرکت برای افزایش سرمایه 59.33 درصدی هستیم که در صورت تأیید، سرمایه شرکت ارتباطات سیار ایران از 4720 به 7520 میلیارد تومان می رسد.

نوربخش درباره مزایای این افزایش سرمایه نیز گفت: استفاده از موضوع بند ف تبصره 2 قانون بودجه 1401، اصلاح ساختار مالی به منظور بهبود شرایط اعتباری شرکت نزد شبکه بانکی و همچنین جلوگیری از خروج وجه نقد از محل طرح های سرمایه گذاری شرکت از جمله اهداف مهم این افزایش سرمایه است.

مجمع فوق العاده صاحبان سهام یک جلسه اختصاصی است که توسط شرکت ها برگزار می شود تا مسائل مهمی مانند تغییرات در آمار سرمایه، تغییرات در قوانین و مقررات شرکت، افزایش سرمایه و مواردی از این دست را مورد بررسی قرار دهند.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *