نحوه فروش ویژه و اقساطی انواع کامیون فورس اعلام شد

نحوه فروش ویژه و اقساطی انواع کامیون فورس اعلام شد

شرکت بهمن دیزل، کامیون فورس را در اقساط کوتاه و بلندمدت، سود سالانه منطقی، تحویل فوری و تنفس دو ماهه برای شروع اقساط عرضه می‌کند. این طرح فروش با همکاری بانک سینا برگزار می‌شود و متقاضیان می‌توانند تنها با پرداخت ۵۰۰ میلیون تومان مالک کامیون فورس باشند.

بهمن نیوز نوشت: بهمن دیزل کامیون فورس ۶ تن و ۱۲تن را در اقساط ۱۲ تا ۶۰ ماهه به فروش می‌رساند. از دیگر شرایط ویژه این طرح، تنفس دو ماهه شروع اقساط و تحویل فوری محصول به خریداران است. همچنین نرخ سود تسهیلات این طرح ۲۳ درصد است که در قالب اقساط ۱۲، ۲۴، ۳۶، ۴۸ و ۶۰ ماهه عرضه می‌شود.

نحوه فروش ویژه و اقساطی انواع کامیون فورس اعلام شد

حداکثر تسهیلات قابل پرداخت توسط بانک به هر متقاضی معرفی شده از سوی عاملیت تا سقف ۷۰ درصد قیمت مصوب کامیون‌های فورس ۶ تن و ۵۵ درصد قیمت مصوب کامیون فورس ۱۲ تن برای هر متقاضی معرفی شده از سوی عاملیت و مطابق با ضوابط و مقررات داخلی بانک است و الباقی مبلغ مصوب خودرو در قالب پیش‌پرداخت از مشتری دریافت می‌شود که در صورت درخواست گیرنده تسهیلات، دو ماه تنفس در ابتدای قرارداد لحاظ خواهد شد.

نحوه فروش ویژه و اقساطی انواع کامیون فورس اعلام شد

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *