هشدار اتحادیه طلا و جواهر به مردم /این سکه‌ها طلا نیست!

هشدار اتحادیه طلا و جواهر به مردم /این سکه‌ها طلا نیست!

شهرآرا نیوز نوشت:محمد کشتی‌آرای درباره خرید و فروش سکه بدون ضرب بانک مرکزی هشدار داد و گفت: بارها برای این موضوع هشدار داده‌ایم که مردم به هیچ وجه سکه‌ای که ضرب بانک مرکزی نیست را خریداری نکنند چراکه این سکه‌ها یا جعلی است و طلا نیست یا اینکه عیار آن‌ها پایین است.

او در پاسخ به این سوال که مردم چگونه تشخیص دهند که کدام سکه ضرب بانک مرکزی نیست، تاکید کرد: مردم نمی‌توانند سکه با ضرب بانک مرکزی و بدون ضرب را از هم تشخیص دهند و تشخیص آن یک کار تخصصی است و مردم عادی توان تشخیص را ندارند.

نایب‌ رئیس اتحادیه طلا و جواهر با بیان اینکه سکه بدون ضرب بانکی مرکزی قطعاً تقلبی است و بخشی از آن‌ها اصلاً طلا نیست، ادامه داد: سکه تنها باید از واحدهای مجاز سکه فروشی خریداری شود و باید توجه داشت که جواز واحد سکه‌فروشی متفاوت از طلافروشی است و سکه را باید از واحد دارای جواز و صرافی‌های مجاز سکه‌فروشی خرید.

کشتی‌آرای افزود: خریدار سکه غیر از ضرب بانک مرکزی حتی اگر طلا باشد و عیار آن هم پایین نباشد، در زمان فروش آن کمتر از قیمت روز می‌تواند آن را به فروش برساند.

وی درباره تخلفاتی که در فروش طلای آب‌شده به مردم در طلافروشی‌های غیرمجاز انجام شده، گفت: در همان زمان که مردم به سمت خرید طلای آب شده رفتند، در این باره مکررا هشدار دادیم و بارها اعلام کردیم که مردم طلای آب‌شده نخرید، اما کسی توجه نکرد.

نایب‌رئیس اتحادیه طلا و جواهر با اشاره به عواقب خرید طلای آب‌شده تاکید کرد: طلای آب‌شده بین افراد حرفه‌ای و متخصص خرید و فروش می‌شود و مردم قدرت تشخیص این را ندارند که طلای آب‌شده دارای عیار پایین یا سایر فلزات است و امروز که تب خرید طلای آب‌شده پایین آمده و مردم به تدریج در حال فروش طلای آب‌شده هستند دچار خسارت سنگین می‌شوند.

کشتی‌آرای درباره افزایش وزن طلای آب‌شده با سایر فلزات اظهار داشت: با روش‌های مختلف وزن طلای آب‌شده را بالا می‌برند که در نهایت وقتی مردم می‌خواهند آن را بفروشند، می‌بینند که وزن طلای خالص کاهش پیدا می‌کند چراکه با سایر فلزات مخلوط شده یا اینکه عیار آن کمتر از ۷۵۰ است و بعضا تا ۷۰۰ هم می‌رسد و از آنجایی که معمولا این طلا از واحدهای غیرمجاز خریداری شده امکان پیگیری هم وجود ندارد.

وی درباره خرید منسوجات طلا که با شن یا آهن پُر شده‌اند که وزن طلا افزایش پیدا کند، گفت: اگر کسی منسوجاتی با این مشخصات را از واحد مجاز خریداری کرده باشد قابل پیگیری است و تا ریال آخر آن را می‌توان از آن واحد پس گرفت برای همین است که تاکید داریم برای هر میزان و گرم از طلا مردم از آن واحد فاکتور دریافت کنند.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *