همه این روزها فوتبال را از قاب موبایل می‌بینند

همه این روزها فوتبال را از قاب موبایل می‌بینند| روبیکا، در صدر باکیفیت‌ترین‌های پخش‌ زنده

در حال حاضر بسیاری از هوادران فوتبال برای تماشای مسابقات جام ملت‌ها به سراغ پلتفرم‌های پخش زنده رفته‌اند، اما کدام یک بهتر است؟ در ادامه همراه ما باشید.

جام ملت‌های آسیا از ۲۲ دی ماه آغاز شده است و اکنون به مراحل پایانی این رقابت‌ها رسیده‌ایم. در طول این مدت بسیاری از هواداران فوتبال این رقابت‌ها را از پلتفرم‌های آنلاین پخش زنده دنبال کردند. یکی از اصلی‌ترین دلایل این اتفاق، انجام بازی‌ها در ساعاتی بود که هوادران در خانه نبودند و باید از موبایل برای تماشای مسابقات استفاده می‌کردند.

پلتفرم‌هایی مانند آنتن، تلوبیون، آپارات اسپورت و روبیکا تمامی مسابقات جام ملت‌های آسیا را برای هوادران فوتبال پخش کردند. تجربه کاربران از تماشای زنده مسابقات از پلتفرم‌ها نشان می‌دهد هر پلتفرم نقاط ضعف و قوتی دارد که باعث انتخاب آن، توسط کاربران شده است. در ادامه به بررسی مواردی که برای مخاطبان اهمیت بیشتری داشته و باعث رضایت یا نارضایتی آنان شده است می‌پردازیم.

شاید مهم‌ترین فاکتوری که بیننده برای تماشای مسابقات به‌دنبال آن است، کیفیت بالای پخش است. در حال حاضر اکثر محتواهایی که مردم بر روی صفحات موبایل، مانیتور و تلویزیون می‌بینند، کیفیت تصویر ۱۰۸۰ یا ۷۲۰ دارند، در نتیجه تصاویری که کیفیت کمتری دارند، نمی‌تواند مخاطب را راضی کند. ویژگی دیگری که برای بینندگان از اهمیت ویژه‌ای برخودار است، سرعت پخش مسابقات است. به آن معنا که پخش زنده، از مسابقه در حال برگزاری عقب‌تر نباشد و تصاویر باتاخیر به مخاطبان نرسد. آخرین موردی که برای مخاطبان اهمیت دارد، نبودن تبلیغات است. تبلیغات باعث می‌شود که حوصله بیننده سر برود. تبلیغاتی که در آغاز هر مسابقه و در میان مسابقه پخش می‌شود، باعث می‌شود بینندگان از مسابقه، لذت کمتری ببرند.

مزیتی که پلتفرم روبیکا بر دیگر پلتفرم‌های پخش زنده دارد آن است که مسابقات را با کیفیت ۱۰۸۰ پخش می‌کند و مخاطبان با استفاده از اینترنت همراه اول و ایرانسل می‌توانند با کیفیت بالا و بدون تاخیر و قطعی مسابقات فوتبال را تماشا کنند. همچنین پخش زنده در روبیکا هیچگونه تبلیغی ندارد.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *