واردات برنج رکورد دار شد

بر اساس گزارش گمرک جمهوری اسلامی ایران در ۱۲ ماهه سال گذشته بالغ بر یک میلیون و ۷۷۹ هزار و ۱۱۹ تن برنج از پنج کشور به ارزش بالغ بر دو میلیارد و ۱۳۶ میلیون و ۵۹۹ هزار دلار معادل بیش از ۴۱ هزار و ۸۳۳ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان به ایران وارد شده است.
این آمار ۱۰۱ درصد از نظر وزنی و بیش از ۱۹۴ درصد از نظر ارزش دلاری بیشتر از میزان و ارزش برنج وارداتی در سال ۱۴۰۰ بوده است که رکوردشکنی قابل توجهی به شمار می‌رود. چرا که در سال ۱۴۰۰ حدود ۸۸۵ هزار تن برنج به ارزش ۷۲۶ میلیون دلار وارد شده بود که با آمار سال گذشته فاصله بسیار زیادی دارد.

امارات، پاکستان، تایلند، ترکیه و هند پنج کشوری هستند که برنج در ۱۲ ماهه سال گذشته از این مبادی به کشور وارد شده است.
در این میان هند با واردات ۸۸۵ هزار تن به ارزش یک میلیارد و ۱۶۱ میلیون دلار در رتبه نخست این فهرست قرار گرفته و سهمی معادل ۵۴.۳۴ درصد را در این بازار از آن خود کرده است.
پس از هند، پاکستان با واردات بیش از ۶۲۸ هزار تن به ارزش بیش از ۷۲۱ میلیون دلار، ۳۳.۷۸ درصد از سهم بازار برنج وارداتی به ایران را به خود اختصاص داده و دومین رتبه را به نام خود ثبت کرده است.

خبر مهم درباره قیمت جدید برنج

امارات، تایلند و ترکیه نیز در جایگاه‌های بعدی قرار می‌گیرند. البته نام مناطق آزاد و ویژه نیز در فهرست واردات برنج ثبت شده است که حجم اندکی هم از این طریق به کشور وارد شده است، اما مبدأ اصلی آن مشخص نیست.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *