`پذیرش چک‌های قدیمی محدود شد/ آمار جدید از چک‌های برگشتی در مردادماه

`پذیرش چک‌های قدیمی محدود شد/ آمار جدید از چک‌های برگشتی در مردادماه

تسنیم نوشت:براساس آمار چک‌های مبادله‌ای در مردادماه سال ۱۴۰۲، حدود ۸ میلیون فقره چک به ارزشی حدود ۴۹۵۳ هزار میلیارد ریال مبادله‌ شد که نسبت به ماه قبل از نظر تعداد، ۲.۸ درصد و از نظر مبلغ، ۲.۶ درصد افزایش نشان می‌دهد.

آمارهای جدید بانک مرکزی نشان میدهد که طی مردادماه ۱۴۰۲،بالغ بر ۹۰.۹ درصد از کل چک‌های مبادله‌شده در سامانه چکاوک وصول شده است. این نسبت از نظر مبلغی نیز معادل ۸۶.۷ درصد است.

بنابراین در مردادماه امسال ۹.۱ درصد از چک‌های مبادله شده در سامانه چکاوک برگشت خورده است؛ این درحالی است که در تیرماه امسال ۹۱.۲ درصد از کل چک‌های مبادله شده در سامانه چکاوک وصول و ۸.۸ درصد چک‌ها برگشت خورده بود.
پذیرش چک‌های قدیمی در شعب بانک صادرکننده از نیمه مهرماه
گفتنی است، با ابلاغ رسمی بانک مرکزی، پذیرش و تبادل چک‌های صیادی قدیمی (دسته چک‌های صادرشده قبل از سال ۱۴۰۰) از نیمه مهرماه صرفا در بانک صادرکننده چک قابل انجام است.
برهمین اساس، دارندگان دسته‌چک‌های قدیمی می‌توانند با مراجعه به شعب خود نسبت به تعویض این دسته‌چک‌ها با دسته‌چک‌های جدید (چک‌های صیادی بنفش رنگ) اقدام کنند.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *