بانک سپه از ابتدای سال جاری تا 30 بهمن ماه 1401 در اجرای مفاد جزء (1) بند ب تبصره 16 قانون بودجه سال 1401 کل کشور بیش از 22هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی در قالب 25هزار و 241 فقره پرونده تسهیلاتی به مددجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) و بهزیستی پرداخت کرده است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بانک سپه، بانک سپه در راستای اشتغالزایی مددجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) از ابتدای فروردین ماه سال جاری مبلغ 15 هزار و 998 میلیارد و 167 میلیون ریال در قالب 18هزارو 403 فقره وام قرض الحسنه با کارمزد چهار درصد، پرداخت کرده است.
همچنین مبلغ شش هزار و 91 میلیارد و 298 میلیون ریال در قالب شش هزارو 838 فقره وام قرض الحسنه را در مدت زمان مشابه به منظور ایجاد اشتغال برای مددجویان سازمان بهزیستی اختصاص داده است.
این بانک وفق برنامه زمانبندی خود، تا پایان بهمن ماه سال جاری بیش از 80 درصد تعهدات خود را برای اعطای وام مذکور به مددجویان معرفی شده کمیته امداد امام خمینی(ره) ایفاد کرده و اعطای تسهیلات تا تخصیص کامل سهمیه ابلاغی بانک مرکزی را کماکان در دستور کار خود قرار داده است.
شایان ذکر است بانک سپه همواره در اجرای طرحهای حمایتی دولت از اقشار کم برخوردار جامعه پیشگام بوده و از هیچ کوششی به منظور پوشش و تامین نیازهای خرد این اقشار فروگذار نخواهد بود.
همچنین ببینید
واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی
واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیستها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..