پیش‌بینی جالب یک فعال اقتصادی درباره نرخ ارز/ دلار تا پایان سال ارزان می‌شود یا گران؟

پیش‌بینی جالب یک فعال اقتصادی درباره نرخ ارز/ دلار تا پایان سال ارزان می‌شود یا گران؟

ایرنا نوشت: رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین با بیان اینکه با اجرای سیاست تثبیت اقتصادی اغلب قیمت‌ها در بازارهای مالی ثابت شده یا رو به پایین در حال حرکت است، گفت: چشم‌اندازی برای افزایش قیمت ارز تا پایان سال دیده نمی‌شود.

مجیدرضا حریری درباره وضعیت بازار ارز، اظهار کرد: در ۶ ماه گذشته ثبات در بازار ارز حاکم و اغلب قیمت‌ها در بازارهای مالی تثبیت شده یا اینکه رو به پایین در حال حرکت است؛ به عبارتی با اجرای سیاست تثبیت اقتصادی توسط دولت و بانک مرکزی شاهد آرامش در بازارهای مالی مانند دلار، مسکن و خودرو هستیم.

رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین افزود: هرچند تعدادی از افراد فرصت‌طلب، مخالف سیاست تثبیت هستند اما اگر این سیاست ادامه پیدا کند حتی شاهد کاهش تورم در بلندمدت نیز خواهیم بود.

وی در پاسخ به این سوال که آیا قیمت دلار طبق پیش‌بینی بعضی از مخالفان دولت و رسانه‌های معاند افزایش پیدا می‌کند؟، گفت: البته ذی‌نفعانی که از افزایش نرخ ارز سود می‌برند شاید به دنبال چنین پیش‌بینی‌هایی باشند اما با سیاست‌های اعمال شده از سوی بانک مرکزی، چشم اندازی برای افزایش قیمت دلار نمی‌بینم؛ البته کشور ما در اواخر پاییز به صورت سنتی شاهد افزایش قیمت دلار است که اگر بانک مرکزی مراقب این موضوع باشد تا پایان سال علتی برای افزایش نرخ دلار وجود ندارد.

حریری در مورد اثر آزادسازی ۶ میلیارد دلار منابع ارزی ایران در کره‌جنوبی، گفت: منابع آزاد شده در اختیار بانک مرکزی قرار می‌گیرد؛ بنابراین در این شرایط بانک مرکزی که نقش تنظیم‌گری در بازار ارز دارد از قدرت مانور بیشتری برای اعمال سیاست‌های مناسب ارزی برخوردار می‌شود که نمونه آن اتخاذ سیاست تثبیت است.

رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین گفت: هرچند اجرای هر سیاستی دارای نکات مثبت و منفی است اما در شرایط کنونی موضوع سیاست تثبیت از منظر اینکه نرخ ارز و اقتصاد را قابل پیش بینی می‌کند، دارای اهمیت است.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *