چرا با وجود فروکش کردن بحران منطقه، دلار فردایی به 50000 تومان نزدیک شد؟

چرا با وجود فروکش کردن بحران منطقه، دلار فردایی به 50000 تومان نزدیک شد؟

دنیای اقتصاد نوشت:روز گذشته دلار نوسان کاهشی جدیدی را ثبت کرد و با 220 تومان افت قیمت نسبت به نرخ پیشین به رقم 50هزار و 230 تومان رسید. اما مشاهدات به‌عمل آمده از روند معاملات فردایی گویای آن است که اسکناس آمریکایی در بازار عصر روز گذشته رشد کرده و مجددا به پله‌های انتهایی کانال 50 نزدیک شده است.

به ‌نظر می‌رسد تحولات جدید مناقشات نظامی منطقه را می‌توان به عنوان عامل این رشد قیمت دانست. روز گذشته مقامات رسمی کشور در واکنش خود به تداوم تنش‌های نظامی در فلسطین اشغالی، اعلام موضع کرده و از گسترش یافتن جنگ در صورت عدم توقف تنش‌ها سخن گفتند. در نتیجه به‌نظر می‌رسد با اظهارات جدید مقامات مسوول مجددا ریسک‌های سیاسی-نظامی افزایش یافته و نرخ ارز نیز به آن واکنش نشان داده است.

دلار فردایی رشد کرد

دیروز سه‌شنبه 25 مهر ماه نرخ اسکناس دلار در بازار تهران 2 روند متفاوت را پشت سر گذاشت. نرخ نقدی این ارز که در معاملات پایانی روز دوشنبه در رقم 50 هزار و 450 تومان ثبت شده بود در بازار دیروز کاهش قیمت دیگری را تجربه کرد. در صورتی که هر کانال قیمتی را به 10 پله یکسان تقسیم کنیم عمده نوسان دلار در معاملات نقدی روز سه‌شنبه روی پله‌های سوم و چهارم کانال 50 صورت گرفت و در نهایت با 220 تومان کاهش نسبت به نرخ روز سه‌شنبه در رقم 50 هزار و 230 تومان ثبت شد. اما بازار فردایی با اتکا به اظهارنظرهای جدید در رابطه با مناقشات نظامی در فلسطین اشغالی، روند مثبتی را تجربه کرد.

قیمت دلار فردایی در عصر روز گذشته با فاصله گرفتن از نرخ نقدی در بازه قیمتی 50 هزار و 600 تا 50 هزار و 800تومان ثبت شد. حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه، روز گذشته در تازه‌ترین اظهارنظر خود در رابطه با درگیری‌ها در نوار غزه گفت: «اگر فرصت از دست برود گشایش جبهه‌های جدید علیه رژیم صهیونیستی اجتناب ناپذیر است.» او همچنین در ادامه سخنان خود اعلام کرد: «همه گزینه‌ها و سناریوها در مقابل حزب‌الله قرار دارد؛ در نتیجه هرگونه اقدام پیش‌دستانه در ساعات پیش‌رو متصور است.» به عقیده کارشناسان، سیگنال‌های وزیر امور خارجه ریسک‌های نظامی را افزایش داده و درنتیجه احتمال تغییر روند نرخ ارز در روزهای پیش‌رو وجود دارد.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *