چرا سود سهام عدالت ۱۴۰۲ برخی افراد واریز نشد؟

مهدی حاجی وند درباره آن دسته از افراد که سود سهام عدالت دریافت نکرده‌اند، اظهار کرد: افرادی سود سهام عدالت مرحله اول را دریافت نکرده اند، دو دسته‌اند، برخی از افراد کارت سهام عدالت دارند اما در واقع سهام عدالت به آنها تخصیص داده نشده است به طوری که سال ۹۹ که سهام عدالت به سازمان بورس و شرکت سپرده‌گذاری تحویل شد، این افراد دارای سهام عدالت نبوده‌اند.

وی افزود: برخی افراد سهام عدالت دارند، اما شماره شبای معتبر ندارند، اگر کسی می‌داند که سهام عدالت دارد اما امروز سود دریافت نکرده است، ابتدا حتماً صورتحساب شماره حساب سامانه سجام خود را بگیرد و پس از اطمینان از واریز نشدن سود سهام عدالت نسبت به وارد کردن شبای معتبر اقدام کند.

دستیار ویژه و مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت با بیان اینکه این افراد تا پایان سال حتماً سود سهام عدالت را دریافت خواهند کردند، گفت: حدود یک میلیون نفر شماره شبای صحیح نداشته‌اند که در این مرحله دیگر واریز سود برای آنها نداریم و مجموع سود آنها در انتهای سال واریز خواهد شد.

نحوه ثبت نام در سامانه سجام برای سهام عدالت ۱۴۰۲

واریز مرحله اول سود سهام عدالت از ساعت اولیه بامداد امروز _پنجشنبه بیست‌وسوم آذر_ به حساب ۴۵ میلیون سهامدار آغاز شد.

در این مرحله دارندگان سبد سهام عدالت ۴۹۲ هزار تومانی مبلغ ۶۸۱ هزار تومان، ۵۳۲ هزار تومانی مبلغ ۷۳۶ هزار تومان و سبد سهام یک میلیون تومانی یک میلیون و ۳۸۵ هزار تومان سود دریافت خواهند کرد.

محمد باغستانی مدیرعامل شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه دیروز در این باره گفته بود: هر دو روش مستقیم و غیرمستقیم مشمولان سهام عدالت سود در این مرحله واریز خواهد شد.

به گفته وی بیش از یک میلیون سهامدار سهام عدالت همچنان با مشکل شماره شبای معتبر روبرو هستند که این افراد می‌توانند با ثبت نام در سامانه جامع اطلاعات مشتریان Sejam.ir در فرایند دریافت سود در دوره‌های بعدی قرار گیرند.

باغستانی با بیان اینکه بیش از سه میلیون و ۷۰۰ هزار سهامدار عدالت از سال ۱۳۸۴ فوت کرده‌اند، گفت: وراث این گروه از سهامداران که در طول هفته‌های گذشته به شعب شرکت‌های کارگزاری و یا بانک‌های منتخب مراجعه و اطلاعات خود را در سامانه انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث (میراث) ثبت کرده اند، در این مرحله سود سهام عدالت متوفیان خود را دریافت خواهند کرد.

مدیرعامل شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه اضافه کرد: در صورتی که وراث متوفیان سهام عدالت تا اسفندماه امسال مدارک خود را در سامانه میراث ثبت کنند، می‌توانند سود سنوات سال‌های قبل را دریافت کنند.

شرکتهایی که سود سهام عدالت واریز نکردند

وی با قدردانی از شرکت‌هایی که سود سهام عدالت خود را در موعد مقرر پرداخت کردند، گفت: سه شرکت گروه مپنا، فجر انرژی خلیج فارس و گروه سرمایه گذاری صنعتی ایران سود مشمولان سهام عدالت را به حساب‌های شرکت سپرده گذاری مرکزی واریز نکردند که امیدواریم این سه شرکت نیز تا اواسط اسفندماه امسال سود این گروه از سهامداران را پرداخت کنند تا بتوانیم کل سود سهامداران عدالت را تا پایان سال به حساب آنها واریز کنیم.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *