چرا مردم طلای دست دوم می‌خرند؟

چرا مردم طلای دست دوم می‌خرند؟

چرا مردم طلای دست دوم می‌خرند؟

تجارت نیوز نوشت:خرید طلای دست دوم یا مستعمل می‌تواند زیان اجرت را برای سرمایه‌گذار کاهش دهد؛ از دیگر مزایای خرید این نوع طلا می‌توان همچنین به این نکته اشاره کرده که نسبت به دلار و طلای نو، نوسانات کمتری دارد.

خرید طلا از روزهای دور یکی از راه‌های حفظ ارزش دارایی به ویژه در میان بانوان بوده اما، همیشه یک مساله این سرمایه‌گذاری را با چالش مواجه کرده است؛ اجرت!

اجرت در واقع همان سودی است که فروشنده از مشتری دریافت می‌کند، اما نکته اینجاست که این مبلغ هنگام فروش از پول اصلی کسر می‎‌شود.

برای فرار از این زیان، راهکاری وجود دارد که اتفاقا افرادی که با دید سرمایه‌گذاری به بازار ورود کرده‌اند، از آن استقبال می‌کنند.

خرید طلای دست دوم یا مستعمل می‌تواند زیان اجرت را برای سرمایه‌گذار کاهش دهد؛ از دیگر مزایای خرید این نوع طلا می‌توان همچنین به این نکته اشاره کرده که نسبت به دلار و طلای نو، نوسانات کمتری دارد.

در همین حال، هر اندازه سرمایه داشته باشید به همان مقدار نیز می‌توانید طلای شکسته یا دست دوم سالم بخرید.

طلای آب شده هم که از آب کردن همین طلاهای دست دوم به دست می‌آید، یکی دیگر از راه‌های خرید طلای بدون اجرت است؛ اما مشکل اینجاست که خرید طلای آب شده به دلیل احتمال تقلبی بودن، ریسک زیادی دارد و در عین حال غیرقانونی هم هست!

یک راهکار جالب دیگر برای سرمایه‌گذاری در طلا، خرید النگوست! اجرت النگو به ویژه در سایزهای معمولی از باقی قطعات طلا کمتر است.

با این حال، اما باید توجه داشت که ورود به هر نوع سرمایه‌گذاری نیازمند آگاهی کامل از بازار، متغیرهای اثرگذار و نوسانات آن است.

بیشتر بخوانید:

  • بذرافشان: توصیه می‌کنیم مردم مصنوعات طلا خریداری کنند

35217

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *