شرکت خودروسازی ولوو کارز در سوئد روز دوشنبه با فروش ۶۰ هزار و ۳۹۸ خودرو در ماه می ۳۱ درصد در مقایسه با سال گذشته افزایش یافت.
این افزایش ۳۱ درصدی پس از سال بحرانی ۲۰۲۲ است که این شرکت، مانند سایر خودروسازان، اثرات محدودیتهای کرونایی در چین، کمبود تراشه و سایر محدودیتهای عرضه که تولید را مختل کرد، احساس کرد.
ولوو که بیشتر آن متعلق به جیلی چین است، پس از مشکلات سال ۲۰۲۲ بهبود پیدا کرده و آمار فروش در چند ماه گذشته به طور مداوم افزایش یافته است.
با این حال، نگرانی خودروسازان با توجه به هزینههای بالا هنوز پایان نرسیده است و این موضوع اخیراً شرکت را مجبور کرد تا برای کاهش هزینهها تلاش کند. همچنین در ماه میاعلام کرد که تولید شاسی بلند تمام الکتریکی خود تا سال ۲۰۲۴ به تعویق افتاده است.
بر اساس گزارش رویترز، ولوو کارز در بیانیهای اعلام کرد در اروپا، بزرگترین بازار این شرکت، فروش ۴۰ درصد افزایش یافته است، در حالی که فروش در چین ۴۹ درصد و در ایالاتمتحده ۱۴ درصد افزایش یافته است.
همچنین ببینید
واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی
واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیستها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..