چند لیتر بنزین در پنجمین روز بهار ۱۴۰۲ در کشور توزیع شد؟

مقدار توزیع بنزین در روز شنبه 5 فروردین در مقایسه با مدت مشابه پارسال (پنجم فروردین‌ماه ۱۴۰۱) ۱۹.۷ درصد رشد داشته است.

بر پایه این گزارش، از ابتدای امسال تاکنون (یکم تا پنجم فروردین ماه ۱۴۰۲) به طور میانگین روزانه ۱۱۴ میلیون و ۷۰۰ هزار لیتر بنزین در کشور توزیع شده است.

مصرف بنزین کشور در روز پنجم فروردین‌ماه سال 1402 در مقایسه با روز پیش از آن (چهارم فروردین‌ماه ۱۴۰۲) نیز ۹.۸ درصد افزایش یافته است.

در روز ۲۹ اسفندماه ۱۴۰۱ و آخرین روز پارسال، بیش از ۱۴۴ میلیون لیتر بنزین در کشور مصرف شد که این مقدار رکوردی بی‌سابقه در مصرف بنزین کل کشور به شمار می‌آید.

طی ۱۰ روز پایانی منتهی به سال ۱۴۰۱ به‌طور میانگین ۱۲۱.۸ میلیون لیتر بنزین در کشور مصرف شد که این رقم نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۰ (۲۰ تا ۲۹ اسفندماه ۱۴۰۰) با ۱۰۶.۹ میلیون لیتر، ۱۳.۹ درصد افزایش نشان می‌دهد.

نمودار زیر وضعیت مصرف بنزین کشور در ده روز پایانی سال ۱۴۰۱ (۲۰ تا ۲۹ اسفند ماه) و مقایسه رشد آن در مقایسه با مدت مشابه سال پیش از آن (۲۰ تا ۲۹ اسفند ماه ۱۴۰۰) را نشان می‌دهد.

 چند لیتر بنزین در پنجمین روز بهار ۱۴۰۲ در کشور توزیع شد؟

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *