کار دلالان با اقدامات نسنجیده در بازار ارز راحت تر از قبل شد!

کار دلالان با اقدامات نسنجیده در بازار ارز راحت تر از قبل شد!

بازار ارز و بحرانی به نام باز کردن دست دلالان

اقدامات نسنجیده از جمله لغو فعالیت صرافی‌های توانمند نه تنها به ارز تک نرخی منتهی نشد بلکه نابسامانی بازار را نیز رقم زد.

این اتفاقات در حالی رخ داده است که امروزه تاثیر تلاطم قیمتی در حوزه ارز در همه کالاها و همچنین معیشت مردم مشهود است.
رییس‌جمهور در جریان رقابت‌های انتخاباتی یکی از اهداف خود را تک نرخی شدن ارز اعلام کرده بود اما دولت در تک نرخی کردن ارز موفق نبوده و حتی تصمیم بانک مرکزی درباره لغو فعالیت برخی صرافی ها نتیجه‌ای در ساماندهی ارزی نداشته است. متاسفانه باید بدانیم که برخی اقدامات شوک به بازار وارد می‌کند و تصمیمات اخیر نیز از این امر مسنثنی نیست.

به نظر می‌رسد اتخاذ تصمیمات جدی برای مقابله با دلالی در حوزه ارز ضروری است این در حالی است که تنگ کرم عرصه بر صرافان شناسنامه‌دار دست دلالان را در بازار ارز باز می‌کند . در عین حال ایران با تحریم‌های بانکی روبروست و این صرافی‌ها هستند که در خط مقدم نقل و انتقال پول در کشور قرار دارند. گذشته از تمامی شعارها، تاثیر نرخ ارز در سفره مردم، بر سیاستگذاران و تصمیم‌گیران روشن است و در این فضا مجلس آماده کمک به دولت برای تسریع در بهبود وضعیت بازار ارز است.
واقعیت این است که وجود ارز ۷ نرخی در بازار نتیجه تصمیمات اشتباه مسئولان است و دولت به طور عام و بانک مرکزی به طور خاص باید سیاست‌های توام با تزریق آرامش را در خصوص بازار ارز دنبال کنند.
هر چه هست اداره بازار ارز با روش‌های پیشین دیگر جوابگو نیست.

*نماینده مجلس

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *