کاهش شدید تقاضا برای طلا و سکه

خریداران طلا و سکه از بازار فرار کردند/ پیش‌بینی مهم رییس اتحادیه طلا درباره قیمت‌ها

خریداران طلا و سکه از بازار فرار کردند/ پیش‌بینی مهم رییس اتحادیه طلا درباره قیمت‌ها

رئیس اتحادیه طلا و جواهر گفت: همچنان رکود بر بازار حاکم است و با کاهش شدید تقاضا در بازار سکه و طلا روبرو هستیم. بازار در حال حاضر به ثبات نسبی خوبی رسیده و از هرگونه التهاب به‌ دور است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بررسی روند قیمت‌ها در بازار طلا در طول یک هفته گذشته، از ریزش قیمت طلا حکایت دارد، به طوری که هر گرم طلای ۱۸عیار کاهشی در حدود ۲۷ هزار تومان را در طول یک هفته گذشته تجربه کرده است. همچنین هر مثقال طلا در بازار شاهد کاهش ۱۵ تومانی قیمت‌ها بوده است.

کاهش قیمت طلا در بازار ایران در حالی است که طی یک هفته گدَشته اونس طلا در بازار جهانی رشد داشته است، به طوری که رشد ۲۷ تا ۳۱ دلاری را تجربه کرده است.

در این شرایط، نادر بذرافشان، رییس اتحادیه طلا و جواهر در رابطه با وضعیت یک هفته اخیر بازار سکه و طلا می‌گوید: در هفته‌ای که گذشت، روند قیمت طلا در بازازهای جهانی همچنان صعودی بود؛ به گونه‌ای که ٢٨ تا ٣١ دلار افزایش را تجربه کرد اما در مجموع شاهد ٣٢ دلار افزایش اونس جهانی طلا در این هفته بودیم؛ این در حالی بود که طی یک ماه اخیر تا این میزان افزایش رخ نداده بود و نهایت بین پنج تا ١٠ دلار بود.

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران ادامه می‌دهد: با وحود روند صعودی طلا در بازارهای جهانی، در بازار داخلی سکه و طلا همچنان در مسیر کاهش قیمت بوده است. این روند کاهشی از ابتدای تیر ماه ادامه‌دار و به تدریج تشدید شد، در این هفته هم شاهد قیمت انواع قطعات سکه و مصنوعات طلا بودیم.

وی می‌افزاید: همچنان رکود بر بازار حاکم است و با کاهش شدید تقاضا در بازار سکه و طلا روبرو هستیم. بازار در حال حاضر به ثبات نسبی خوبی رسیده و از هرگونه التهاب به‌ دور است.

بذرافشان تاکید می‌کند: از ابتدای سال رکود و کاهش تقاضا در بازار شکل گرفته است که طبق برآوردها، نسبت به رشد تقاضا، حدودا ٧٠ درصدی رکود و کاهش تقاضا طی سال داشته‌ایم اما در یک هفته اخیر بیشتر هم شده و این کاهش تقاضا چشمگیر شده است. این کاهش تقاضا، صنعت طلا را در وضعیت نامناسبی به لحاظ تولید قرار داده است.

 

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *