۲۴ هزار میلیارد تومان وام در ۲۰ روز پرداخت شده است

وزارت اقتصاد اعلام کرد: از ابتدای سال تا ۲۰ تیر به ۳۹۴ هزار متقاضی وام ازدواج و فرزند، نزدیک به ۵۳ هزار میلیارد تومان تسهیلات توسط شبکه بانکی پرداخت شده است؛ ۲۰۴ هزار نفر از متقاضیان تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به مبلغ ۴۱.۲ همت دریافت کرده‌اند که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۷ درصد رشد داشته است.
همچنین بنابر اعلام بانک مرکزی تاکنون ۱۹۰ هزار فقره تسهیلات قرض‌الحسنه فرزند به مبلغ ۱۱.۵ هزار میلیارد تومان به متقاضیان پرداخت شده است که این میزان رشد ۹۳ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل داشته است.
در همین حال از تیر سال ۱۴۰۱ تاکنون در قبال تسهیلات ودیعه مسکن ۲۷۷ هزار و ۵۳۶ پرونده تشکیل شده که از این تعداد ۲۴۳ هزار و ۶۸۵ نفر به میزان ۱۴.۲ همت تسهیلات دریافت کرده‌اند.
مقایسه این آمار با آمار پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزند آوری شبکه بانکی از ابتدای سال تا پایان خرداد ماه امسال نشان می‌دهد که فقط در ۲۰ روز از تیر ماه ۱۰۹ هزار نفر به دریافت کنندگان این تسهیلات اضافه شده و در همین بازه قریب به ۲۴ هزار میلیارد تومان تسهیلات ازدواج و فرزندآوری پرداخت شده است.

از ابتدای امسال تا ۳۱ خرداد ماه امسال، ۱۴۳ هزار و ۴۸۵ نفر معادل ۲۸ هزار و ۹۸۲ میلیارد تومان تسهیلات ازدواج دریافت کرده اند.

براساس این گزارش، متقاضیان در صف دریافت وام ازدواج تا ۳۱/۰۳/۱۴۰۲ تعداد ۳۰۵هزار و ۹۹۸ نفر هستند که از این تعداد ۶۶ هزار و ۴۴۳ نفر با تکمیل مدارک در مرحله تکمیل مدارک و انعقاد قرارداد برای دریافت تسهیلات قرار دارند. علاوه بر این از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا کنون ۴ هزار و ۶۸۱ هزار ایثارگر از این تسهیلات به مبلغ ۴۴۰ میلیون تومان استفاده کرده‌اند.

پرداخت وام فرزندآوری به ۹۶۵ هزار نفر تا پایان خرداد

در حوزه تسهیلات قرض الحسنه فرزندآوری در طول سال ۱۴۰۱ در مجموع ۳۳ هزار و ۱۱۸ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه به ۸۲۳ هزار و ۶۵۳ نفر پرداخت شده و از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا ۳۱ خرداد ماه، ۸ هزار و ۶۲۴ میلیارد تومان تسهیلات به ۱۴۱ هزار و ۵۸۹ نفر اعطا شده است.

دراین بخش تعداد متقاضیان در صف از ابتدای سال ۳۰۷هزار و ۵۲۰ نفر است که از این تعداد ۵۰ هزار و ۴۱۶ نفر در مراحل تکمیل پرونده و انعقاد قرارداد برای اخذ تسهیلات فرزندآوری هستند.

پرداخت ۲۴ هزار میلیارد تومان وام در ۲۰ روز

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *