۴۹ درصد بیماری‌ها بین دام و انسان مشترک است

نگاهداری رئیس مرکز پژوهش های مجلس در مراسم روز ملی دامپزشکی با بیان اینکه نقش دامپزشکان در تأمین سلامت جوامع انسانی کمتر از پزشکان نیست، گفت: در جوامع امروز امنیت غذا به عنوان مؤلفه اقتدار ملی بوده و غذای کافی و البته سالم در طول زمان اهمیت راهبردی بسیار برای کشورها دارد.

او با بیان اینکه ۴۹ درصد بیماری‌ها بین انسان و دام مشترک است، افزود: کنترل و پیشگیری دامپزشکان نقش بسیاری در کاهش هزینه‌های بهداشتی و درمان دارند که با بهبود و تضمین سلامت دام شاهد ارتقای سلامت جامعه خواهیم بود.

نگاهداری ادامه داد: نقش تولید، ارزش افزوده و درآمد مواد پروتئینی در اقتصاد بی‌بدیل است.

رئیس مرکز پژوهش های مجلس با اشاره به دغدغه های موجود در حوزه تامین پروتئین کشور گفت: ورود بی ضابطه دام از مرزهای شرقی کشور از یک سو و عدم اتخاذ تصمیم‌های مناسب در حوزه سویه‌های جدید تب برفکی این دام‌ها نگرانی‌هایی را برای این مرکز به وجود آورده است.

او افزود: در حوزه واکسن شاهد هستیم که برخی از این واکسن‌ها به خاطر کیفیت تولید یا عدم رعایت توزیع و عرضه بهداشت لازم بی تاثیر است.

نگاهداری گفت: بهره‌وری و بهبود فعالیت‌ها در تمام صنایع با برخورداری از فناوری ممکن شده از این رو پیشنهاد می‌شود فعالیت استارت‌آپ‌ها بیشتر از گذشته در حوزه دامپزشکی انجام شود.

۴۹ درصد بیماری‌ها بین دام و انسان مشترک است

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *