قیمت طلا حدود ۱ درصد در روز دوشنبه کاهش یافته و به زیر ۲۰۰۰ دلار رسیده است. این اتفاق بهدنبال افزایش احتمال بالا رفتن نرخ بهره فدرال رزرو در ماه ماه مه صورتگرفته است. قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۷۹ درصد کاهش به ۱۹۹۱ دلار و ۹۹ سنت رسید. شاخص دلار ۰.۱ درصد بالا رفته و خرید طلا را برای دارندگان سایر ارزهای دنیا گرانتر کردهاست.
گزارش وزارت کار آمریکا در روز جمعه نشان داد لیست حقوقبگیران این کشور در بخش غیرکشاورزی ۲۳۶ هزار نفر در ماه مارس افزایش یافته است. این اطلاعات همچنین نشان میدهد نرخ بیکاری در آمریکا از ۳.۶ درصد تا ۳.۵ درصد پایین آمده است. بدین ترتیب انتظار میرود بانک مرکزی آمریکا نرخ بهره را در ماه آینده میلادی افزایش دهد. بازارها ۶۶ درصد احتمال میدهند نرخ بهره ۲۵ واحد افزایش پیدا کند.
اما دورنمای کوتاهمدت برای طلا همچنان مثبت است. تحلیلگران عقیده دارند تا زمانیکه قیمت طلا بالای ۱۹۲۰ دلار بماند، دورنمای خوشبینانه برای آن ادامه خواهد داشت. همواره از طلا بهعنوان یک پشتوانه ایمن در زمان تورم بالا یاد میشود. اما بالا رفتن نرخ بهره هزینه نگهداری این سرمایه غیر سودده را افزایش داده و تمایل برای خرید آن را پایین میآورد.
قیمت نقره امروز با ۰.۶۵ درصد کاهش به ۲۴ دلار و ۹۳ سنت رسید و پلاتین با ۰.۴۶ درصد کاهش ۱۰۰۷ دلار و ۱۹ سنت معامله میشود.
همچنین ببینید
واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی
واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیستها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..