شرایط تغییر خودرو برای نوبت‌های‌ ۱۴۰۳‌ اعلام شد

سخنگوی وزارت صمت گفت: سامانه یکپارچه عرضه خودرو از امروز به مدت ۵ روز باز خواهد بود تا متقاضیان خرید خودرو در طرح یکپارچه بتوانند نسبت به تغییر نوع خودرو انتخابی خود اقدام کنند.

‌امید قالیباف با بیان اینکه سامانه یکپارچه عرضه خودرو برای دو گروه از متقاضیان که خواستار تغییر نوع خودروی خود هستند باز می‌شود، افزود: دسته اول آن افرادی هستند که در مرحله اول عرضه خودرو از طریق سامانه یکپارچه نوبت تحویل خودرو آنها به سال آینده و به عبارتی ۱۴۰۳ موکول شده است.

وی اظهار کرد: همانطور که قبلا نیز اعلام شد برخی از متقاضیان خرید خودرو از طریق طرح یکپارچه که متقاضی محصولات پرتقاضای ایران خودرو بوده‌اند، نوبت تحویل خودرو آنها با سال ۱۴۰۳ موکول شده است، بنابراین برای این افراد این امکان فراهم شده است تا با مراجعه به سامانه یکپارچه عرضه خودرو که از فردا باز می‌شود، نسبت به تغییر نوع خودروی خود اقدام کنند و خودرویی دیگری انتخاب کنند تا زمان تحویل خودروی جدید آنها در سال ۱۴۰۲ قرار گیرد.

قالیباف افزود: این افراد در سامانه یکپارچه حق انتخاب فقط پنج اولویت خودرویی را دارند لذا می‌توانند یک و حداکثر ۵ خودرو را به عنوان جایگزین خودرو پرتقاضای قبلی خود انتخاب کنند. نکته قابل توجه اینکه اگر این افراد تمام ۵ اولویت جایگزین را انتخاب کنند قطعا نوبت تحویل خودرو آنها ۱۴۰۲ خواهد شد اما اگر فردی هیچ کدام از این ۵ اولویت جایگزین را انتخاب نکند همان نوبت ۱۴۰۳ که به وی داده شده ملاک عمل خواهد بود و اگر هم متقاضی تعداد اولویت کمتری را انتخاب کند شانس‌ تحویل خودروی وی در سال ۱۴۰۲ کمتر می‌شود.

وی در پاسخ به این سئوال که آیا امکان تغییر نوع خودرو برای سایر متقاضیان که زمان تحویل خودروی آنها سال جاری اعلام شده فراهم است، گفت: در مورد سایر متقاضیان که نوبت تحویل خودرو آنها سال جاری است اما به هر دلیلی خواهان تغییر نوع خودرو هستند این امکان فراهم شده تا این افراد با مراجعه به سامانه یکپارچه خودرو از خرید انصراف دهند و سپس در دور دوم عرضه خودرو از طریق طرح یکپارچه که از روز ۱۶ اردیبهشت آغاز می شود شرکت کنند. اما هیچ تضمینی وجود ندارد که نوبت تحویل خودرو آنها زودتر از آنچه که الان هست، تعیین شود.

قالیباف گفت: در این دوره‌ ‌عرضه خودرو در طرح یکپارچه، بیش از ۳۰ هزار تقاضا برای خودروهای سایپا وجود داشت‌ در حالی که تولید این خودروساز امسال ۸۰۰ هزار دستگاه خواهد بود، براین اساس اگر متقاضیان خرید خودرو در دور دوم طرح یکپارچه، خودروهای سایپا را انتخاب کنند نوبت تحویل خودرو این افراد قطعا در سال ۱۴۰۲ خواهد بود.

خودرو

ظرفیت ‌تارا و رانا در سال ۱۴۰۲ خالی ماند

بنابراین گزارش وزارت صمت پیش از این در اطلاعیه‌ای اعلام کرد در خصوص محصولات شرکت ایران‌خودرو، قریب به ۷۸۰ هزار نفر متقاضی این محصولات بودند که با توجه به برنامه ۹۰۰ هزارتایی امسال شرکت ایران‌خودرو و تعهدات آن شرکت، امکان پوشش تقاضای همه متقاضیان خودرو وجود دارد، اما استقبال عمده متقاضیان در سه گروه محصول موجب شد که موعد تحویل برخی از متقاضیان به سال ۱۴۰۳ انتقال یابد.

این در حالی است که ظرفیت برخی از محصولات نظیر تارا و رانا در سال ۱۴۰۲ خالی مانده است و در خصوص برخی خودروسازان دیگر، حتی ظرفیت فصل بهار ۱۴۰۲ برای برخی از محصولات تکمیل نشده است.

روابط عمومی وزارت صمت اعلام کرد که بنابراین اجرای طرح سامانه یکپارچه تخصیص این امکان را می‌دهد تا تغییر محصول از محصولات پر تقاضا که موعد تحویل شان در سال ۱۴۰۳ است به محصولات دیگر فراهم آید.

نکته دیگر در خصوص اعلام زمان‌بندی این است که موعد تحویل اعلام شده نشانگر حداکثر موعد تحویل است که با توجه به ضریب اطمینان در نظر گرفته شده بر اساس برنامه تولید، امکان تحویل زودتر از آن و یا عرضه محصولات بیشتر از برنامه تولید ارائه شده در طی سال برای محصولات ایران‌خودرو نیز وجود دارد.

بنابراین در راستای حل این مساله وزات صمت فرصتی را از امروز ۵ اردیبهشت در اختیار متقاضیان قرار داده است تا با مراجعه به سامانه یکپارچه عرضه خودرو (esalecar.ir) خودروی انتخابی خود که زمان تحویل آن به سال ۱۴۰۳ موکول شده را تغییر دهند و خودرویی را انتخاب کنند که امکان تحویل آن در سال جاری برای خودروساز وجود داشته باشد.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *