اولین محموله خودروهای وارداتی سایپا ترخیص شد

در راستای تحقق اجرای قوانین و سیاست واردات خودرو، اولین محموله خودروهای وارداتی گروه خودروسازی سایپا که فروش آن از طریق سامانه یکپارچه عرضه خودرو انجام شده، ترخیص شد.

مهدی ضیغمی، مدیر طرح واردات خودروی وزارت صمت در حاشیه ترخیص خودروهای وارداتی گروه سایپا، گفت: با تلاش وزارت صنعت، معدن و تجارت و دستگاه های مرتبط بعد از 5 سال وقفه، اولین سری از خودروهای وارداتی، از گمرک آپرین ترخیص شد.

او با اشاره به اینکه این نخستین محموله از یک هزار و ۱۰۸ خودروی چانگان است که توسط سایپا وارد شده، تصریح کرد: طی روزهای آینده سری جدید خودروها وارد کشور خواهد شد و عملیات تخلیه آنها در بنادر انجام می شود.

ضیغمی با بیان اینکه به دلیل مشکلات ناشی از قوانین واردات خودرو که در شرایط غیرتحریمی نوشته شده بود، ترخیص خودروهای وارداتی چالش های متعددی داشت، افزود: با همکاری و همراهی دستگاه های مرتبط توانستیم اولین سری از خودروها وارداتی را ترخیص کنیم و قطعا این امر باعث خواهد شد که واردات و ترخیص سایر خودروها سرعت بیشتری پیدا کند.

مدیر طرح واردات خودروی وزارت صمت درباره قیمت خودروهای وارداتی گفت: در روزهای آینده قیمت نهایی خودروهای وارداتی از سوی سازمان حمایت نهایی خواهد شد و پس از آن عرضه خودروها انجام می شود.

او با اعلام اینکه واردات خودرو تا دو ماه آینده سرعت بیشتری خواهد گرفت چرا که با مصوبه ای که وزیر صمت داده است، مسیر واردات خودرو تسهیل می شود، تصریح کرد: هفته آتی عرضه خودروهای وارداتی به متقاضیان آغاز می شود.

مدیر طرح واردات خودرو وزارت صمت همچنین از ورود یک هزار و ۵۰۰ خودروی خارجی دیگر به کشور خبر داد که در فرایند دریافت مجوزهای ترخیص از گمرک هستند و پس از دریافت تاییدیه های استاندارد و همزمان با عرضه، قیمت این خودروها نیز اعلام خواهد شد، بیان داشت: این تعداد خودرو از برندهای فیات، زوتی، هیوندایی، کیا و میتسوبیشی هستند که به مرور عرضه خواهند شد

کوروش کمانکش، معاون خرید گروه خودروسازی سایپا نیز در حاشیه ترخیص نخستین محموله خودروهای وارداتی این مجموعه، گفت: با وجود تمام مشکلات و موانعی که بر سر راه ترخیص خودروهای وارداتی وجود داشت، موفق شدیم بخشی از خودروها را از گمرک ترخیص کنیم.

او با بیان اینکه با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت توانستیم مشکلات واردات خودرو را حل و خودروها را از گمرک ترخیص کنیم، افزود: گروه خودروسازی سایپا هزار و 108 دستگاه خودرو چانگان CS35 پلاس و 125 دستگاه CS55 پلاس (تا یک ماه آینده امکان ترخیص این مدل خودرو نیز فراهم خواهد شد) به بازار عرضه خواهد کرد.

او درباره خودروهای وارداتی چانگان، گفت: بر اساس مذاکرات و گفت و گوهای صورت گرفته، قرار است خودروهای چانگان با مدل های CS15 پلاس،CS35 پلاس ، CS55 پلاس،CS75 پلاس، Uni-k،Uni-T و پیکاپ هانتر وارد کشور شود.

معاون خرید گروه خودروسازی سایپا درباره تحویل خودروها به مشتریان اظهارداشت: طبق قرعه کشی صورت گرفته و اولویت بندی انجام شده از سوی وزارت صمت، امیدواریم خودروهای وارداتی چانگان طی یک ماه آینده به دست متقاضیان برسد.

معاون خرید گروه خودروسازی سایپا تصریح کرد: تا پایان سال جاری 100 هزار دستگاه خودرو چانگان با مدل های CS35 پلاس،CS55 پلاس و Uni-k وارد کشور خواهد شد و این امر در راستای کمک به تنظیم بازار و توزیع مناسب خودرو به متقاضیان انجام می شود

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *