تشکیل کمیسیون ‌‌مشترک همکاری اقتصادی ایران و سوریه

سید احسان خاندوزی ، بعدازظهر امروز درباره نتایج اقتصادی سفر رئیس‌جمهور کشورمان به کشور سوریه، اظهار کرد: این سفر به عنوان اولین سفر یک مقام عالی‌رتبه کشورمان پس از جنگ تجزیه‌طلبانه در سوریه بوده است، در این سفر چند اتفاق اقتصادی خوب شروع شد که دوره جدید اقتصادی را بین ایران و سوریه رقم خواهد زد.

وی ادامه داد: دیدارهای خوبی با مقامات اقتصادی از جمله وزیر مالیه، وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی سوریه داشتم و برای رفع موانع مالی، بیمه‌ای و گمرکی صادرکنندگان ایرانی توافق کردیم تا راه برای شرکت‌های ایرانی به‌ویژه شرکت‌های دانش‌بنیان باز شود.

وزیر اقتصاد تاکید کرد: مقامات ارشد ایران و سوریه در حضور آقایان رئیسی و بشار اسد، سند همکاری بین دو کشور در حوزه‌های تجاری، نفت و انرژی، فنی-مهندسی، مسکن، حمل و نقل ریلی و هوایی، مناطق آزاد و بخش خصوصی، ارتباطات و فناوری، زلزله و امدادرسانی و تسهیل امور زیارتی را به امضا رساندند.

سخنگوی اقتصادی دولت درباره زمان‌بندی اجرای این توافقات تصریح کرد: بلافاصله بعد از سفر رئیس‌جمهور این موارد اجرایی خواهد شد و تیم‌های کارشناسی به زودی فعالیت خود را برای تهیه دستورالعمل های لازم آغاز خواهند کرد.

خاندوزی افزود: در این سفر مقرر شد تا کمیسیون مشترک همکاری اقتصادی دو کشور تشکیل شود که از سوی ایران، مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی، به ریاست این کمیسیون انتخاب شده است.

وی ادامه داد: با اجرایی شدن تفاهمات انجام شده، می‌توانیم از ظرفیت‌های منطقه‌ای برای رشد صادرات و رشد اقتصادی ایران استفاده کرده و رشد تولید را در کشور اجرایی کنیم.

وزیر اقتصاد تاکید کرد: در زمینه صادرات محصولات کشور به سوریه، توافق کردیم تا آزمایشگاه‌های کنترل کیفیت مشترک تشکیل شود تا صادرات محصولات به این کشور تسهیل شود.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *