تولید ماهانه گوشت مرغ به ۲۲۰ هزارتن می رسد

محمدرضا صدیق پور گفت: اکنون متوسط قیمت هرقطعه جوجه یکروزه ۱۲ تا ۱۳ هزارتومان است، درحالیکه مرغداران با مطرح کردن ۱۶ تا ۱۷ هزارتومان به عنوان بالاترین نرخ جوجه یکروزه بدنبال مطرح کردن بحث گرانی هستند.

او تقاضای کاذب برای خرید جوجه را علت اصلی عرضه با نرخ های بالا مطرح کرد و افزود: در ارتباط با بحث قیمت جوجه، تفاهم نامه ای با اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی امضا کردیم که در صورت فراهم شدن سازوکارهای لازم، جوجه با نرخ مصوب در اختیار مرغداران قرار می گیرد.

صدیق پور ادامه داد: هر میزان جوجه ریزی که در کارگروه تخصصی وزارت جهاد مطرح شود، همان میزان را تولید خواهیم کرد. اما انتظار تولیدکنندگان جوجه یکروزه آن است که همانند سال قبل شرایط به گونه ای نباشد که هر قطعه جوجه یکروزه برای مدت زمان ۹ ماه با نرخ یک هزارتومان، ۲ هزارتومان و حتی رایگان توزیع شود.

دبیر انجمن تولیدکنندگان جوجه یکروزه گفت: بنابر برنامه ریزی صورت گرفته در اردیبهشت میزان جوجه ریزی به ۱۱۶ تا ۱۱۷ میلیون قطعه می رسد و همواره پیش بینی می شود که جوجه ریزی خرداد به ۱۲۰ میلیون قطعه برسد که براین اساس تولید ماهانه گوشت مرغ ۲۱۰ تا ۲۲۰ هزارتن خواهد بود که این میزان جوابگوی نیاز بازار داخل است.

تولید ماهانه گوشت مرغ به ۲۲۰ هزارتن می رسد

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *