معرفی همراه اول به عنوان برترین سرمایه‌گذار حوزه نوآوری

نخستین رویداد بین‌المللی تأمین مالی نوآوری و فناوری (فینوتکس) روز گذشته (19 اردیبهشت 1402) در حاشیه رویداد اینوتکس 2023 آغاز به کار کرد و طی آن از برترین حامیان مالی حوزه های دانش بنیان تقدیر به عمل آمد.

برگزیدگان این رویداد در بخش های «بانک ها»، «پارک های علم و فناوری»، «صندوق های پژوهش و فناوری»، «سرمایه گذاران»، «سکوهای تامین مالی جمعی»، «اعتبارافزارها»، «شتابدهنده ها و مراکز نوآوری برتر» و «بیمه» بودند.

نهایتا هم پس از طی فرآیند ارزیابی چند مرحله ای و راستی آزمایی از بین 120 بازیگر اصلی که با همکاری معاونت علمی فناوری و ریاست جمهوری و نهادهای مجری مانند انجمن سرمایه گذاران خطرپذیر کشور انجام شد، برگزیدگان انتخاب شدند.

در این مراسم که با حضور هاشم آقازاده دستیار معاون علمی و فناوری رییس جمهور، علیرضا دلیری دبیر رویداد فینوتکس، امید رضایی فر معاون فناوری وزیر علوم و مهدی صفاری نیا رییس پارک فناوری پردیس برگزار شد، از برترین حامیان مالی و سرمایه گذاران حوزه های دانش بنیان تقدیر به عمل آمد.

در این رویداد شرکت «حرکت اول» به عنوان هلدینگ سرمایه گذار خطرپذیر گروه همراه اول به عنوان «تاثیرگذارترین سرمایه گذار شرکتی در اکوسیستم نوآوری و کارآفرینی» برگزیده و از محمدمهدی عباسخانی مدیرعامل این شرکت تقدیر شد.

این هلدینگ سرمایه گذاری از سال 1397 با ماموریت توانمندسازی اکوسیستم دیجیتال کشور شکل گرفته و در کسب و کارهای مرحله میانی و بالاتر در حوزه های آموزش، رسانه، تبلیغات، گردشگری، مالی و بیمه، تجارت الکترونیک سلامت و تکنولوژی های نوآورانه سرمایه گذاری می کند.

گفتنی است میاره، فلای تودی، جاجیگا، آچاره، همراه مکانیک، نبض، نت باکس، آلا و دیدیمون بخشی از سبد سرمایه گذاری حرکت اول است.

همچنین در بخش شتابدهنده ها نیز از شتابدهنده «هاب اصفهان» که از شتابدهنده های حرکت اول است، به عنوان شتابدهنده برگزیده تقدیر شد.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *