وکالتی کردن حساب برای شرکت در طرح فروش خودرو تمدید می شود؟

مطابق فرآیند اجرایی و جدول زمان‌بندی دومین دوره سامانه یکپارچه خودروهای داخلی، نخستین مرحله این طرح با وکالتی کردن حساب شخصی و مسدود کردن مبلغ موجودی ۱۰۰ میلیون تومانی به نفع سازمان حمایت از روز چهارشنبه (۲۰ اردیبهشت) آغاز شده بود که ساعت ۲۴ امروز (جمعه) آخرین مهلت برای متقاضیان اعلام شده است.

به این ترتیب، متقاضیان به مدت ۱۰ روز فرصت داشتند تا برای وکالتی کردن حساب‌های خود به بانک‌های یاد شده مراجعه کنند و مبلغ یکصد میلیون تومان در آن حساب مسدود کنند.

به این منظور بانک‌های آینده، اقتصاد نوین، کشاورزی، مهر ایران، ملت، ملی، سپه، پاسارگاد، رفاه، صادرات، صنعت و معدن، تجارت، مسکن، گردشگری، موسسه اعتباری نور، بانک سینا، ملل، پست بانک، ایران زمین، شهر، رسالت، کارآفرین، سرمایه، پارسیان، توسعه تعاون و دی برای وکالتی کردن حساب متقاضیان نزد سازمان حمایت انتخاب شده‌اند.

در این مرحله هیچ اقدام دیگری به‌جز وکالتی کردن حساب و واریز و مسدود کردن ۱۰۰ میلیون تومان در آن لازم نبود انجام شود و این وجه اعتبار فقط لازم است تا زمان اعلام نتایج نوبت‌دهی در حساب شخصی وکالتی مشتریان مسدود شود.

وجود وجه اعتبار مذکور در حساب وکالتی برای همه متقاضیان طرح عادی، طرح جایگزینی خودروهای فرسوده غیرتاکسی و طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت الزامی است.

پس از آن، از ۲۹ اردیبهشت تا سوم خرداد ماه بررسی اطلاعات واجدان شرایط از منظر داشتن حساب وکالتی با موجودی مسدود شده به عنوان پیش نیاز انجام ثبت نام و اعمال بلک لیست‌ها (اولیه خودروسازان، نخستین دوره فروش سامانه یکپارچه و خودروهای وارداتی) انجام خواهد شد.

در مرحله سوم، ثبت نام و انتخاب اولویت ها توسط متقاضیان واجد شرایط در مورخ سوم تا سیزدهم خرداد ماه به انجام خواهد رسید.

برپایه این گزارش، اولویت بندی با دستگاه های نظارتی با الگوریتم مورد تایید قبلی در روز هفدهم خرداد ماه به انجام خواهد رسید و از ۱۸ تا ۳۱ خرداد ماه اطلاعات متقاضیان و حذف افرادی که واجد شرایط تقاضا نیستند (مطابق پایش ثبت احوال، ناجی و غیره) به انجام خواهد رسید.

همچنین در روز دهم تیرماه ۱۴۰۲ پایش پنج اولویت متقاضیان انجام و در سامانه اعلام خواهد شد.

بالاخره در روز پانزدهم تیرماه، امکان ثبت نام متقاضی بر اساس فراخوان خودروساز بر مبنای زمان بندی اعلامی انجام خواهد شد.

عرضه ۲۳ مدل خودرو در این طرح

برپایه این گزارش، خودروهای دومین طرح یکپارچه عرضه خودروهای داخلی برمبنای فرآیند نوبت‌دهی (طرح عادی، طرح جایگزینی خودروهای فرسوده غیرتاکسی و طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت) شامل کوییک GX (زمان تحویل، نیمه دوم ۱۴۰۲)، کوییک اتوماتیک، کوییک GX R (زمان تحویل، نیمه دوم ۱۴۰۲)، ساینا S، ساینا S اتوماتیک، ساینا GX (زمان تحویل، نیمه دوم ۱۴۰۲)، ساینا GX اتوماتیک (زمان تحویل، نیمه دوم ۱۴۰۲)، ساینا GX دوگانه‌سوز (زمان تحویل، نیمه دوم ۱۴۰۲)، شاهین، شاهین اتوماتیک (زمان تحویل، نیمه دوم ۱۴۰۲) و اطلس (زمان تحویل، نیمه دوم ۱۴۰۲) است.

۶ خودروی Arrizo ۶ PRO ، Tiggo ۸ PRO Premium ، X۵۵ Pro IE ، X۲۲ pro IE Turbo ، X۲۲ pro MT و Arrizo ۵ turbo IE LF توسط گروه مدیران خودرو، سه خودروی JAC S۳ ، JAC J۴ و KMC J۷ از سوی کرمان‌موتور و سه خودروی FMC-SX۵ ، FMC-T۵ و SUBA M۴ توسط فردا موتورز در این طرح عرضه شده است.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *