قیمت جهانی نفت کاهش یافت

قیمت نفت در روز جمعه به‌خاطر نگرانی سیاست‌مداران آمریکا درمورد عدم موافقت در مورد سقف بدهی جدید که می‌تواند به اقتصاد این کشور آسیب رسانده و تقاضا برای سوخت را پایین بیاورد، کاهش یافت.

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۲۸ سنت معادل ۰.۳۷ درصد کاهش به ۷۵ دلار و ۵۸ سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم ۳۱ سنت معادل ۰.۴۳ درصد کاهش ۷۱ دلار و ۵۵ سنت معامله می‌شود.

اما هر دوی این شاخص‌های نفتی اولین افزایش قیمت هفتگی را طی یک ماه گذشته تجربه می‌کنند. نفت برنت و نفت آمریکا هر دو حدود ۲ درصد طی یک هفته گذشته افزایش قیمت داشته‌اند.

قیمت نفت حدود ۱ دلار در روز جمعه پس‌از این‌که جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان آمریکا و دولت بایدن مذاکرات درمورد بالابردن سقف بدهی ۳۱.۴ تریلیون دلاری دولت فدرال را متوقف کردند کاهش یافت.

وزارت خزانه‌داری آمریکا هشدار داده دولت نمی‌تواند تمام صورت‌حساب‌های خود را تا اول ژوئن پرداخت کند.

از طرف دیگر، اظهارات جروم پاول، رئیس فدرال رزرو آمریکا درمورد مشخص نبودن سیاست تعیین نرخ بهره این بانک به‌خاطر بالا بودن بیش‌از اندازه تورم، بازار‌ها را نگران کرده‌است.

توقف مذاکرات درمورد سقف بدهی آمریکا و همچنین اظهارات پاول باعث افت بازار سهام آمریکا، سود اوراق قرضه خزانه‌داری این کشور و ارزش دلار شده‌است.

تعداد چاه‌های نفت آمریکا که نشانه تولید این کشور در آینده هستند، ۱۱ حلقه در این هفته کاهش یافته و به ۵۷۵ رسیده که بزرگ‌ترین کاهش هفتگی تعداد چاه‌های نفت این کشور را از ۲۰۲۱ نشان می‌دهد.

برخی تحلیلگران عقیده دارند با وجود افزایش نگرانی درمورد ضعف تقاضا در آمریکا به‌خاطر احتمال بالا رفتن دوباره نرخ بهره، تقاضای بالا در چین می‌تواند از قیمت نفت حمایت کند.

فعالیت‌های پالایشی در چین در آوریل ۱۸.۹ درصد نسبت‌به سال گذشته افزایش یافته است. پالایشگاه‌های چین باید برای تأمین نیاز فزاینده داخلی به سوخت و پر کردن ذخایر خود قبل‌از آغاز فصل تابستان، نفت بیشتری را فرآوری کنند.

قیمت جهانی نفت کاهش یافت

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *