پرداخت بیش از 17 هزار میلیارد ریال تسهیلات تکلیفی توسط بانک سپه در دو‌ماه نخست سال جاری

بانک سپه در دو‌ماه نخست سال جاری در حوزه تسهیلات تکلیفی مبلغ 17 هزار و 874 میلیارد و 527 میلیون ریال در قالب بیش از 13 هزار فقره تسهیلات در حوزه‌های قرض‌الحسنه ازدواج، فرزندآوری، اشتغالزائی سازمان‌های حمایتی و کمک ودیعه مسکن مستأجرین و بهسازی و نوسازی مسکن روستائی پرداخت کرده است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی بانک سپه، این بانک که در زمره بانک‌های برتر در زمینه پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج است، در دو‌ماه نخست سال جاری به 3 هزار و844 پرونده به میزان 7 هزار و 842 میلیارد و 900 میلیون ریال تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج با کارمزد 4 درصد پرداخت کرده است.

این در حالی است که در حوزه تسهیلات قرض‌الحسنه فرزندآوری، بانک سپه در مدت اشاره شده 3 هزار و 381 میلیارد و 600 میلیون ریال برای 5 هزار و 464 فقره پرونده اختصاص داده است.

بانک سپه همچنین مبلغ 1360 میلیارد و 972 میلیون ریال جمعاً بابت 1130 فقره تسهیلات اشتغا‌لزائی به سازمان‌های حمایتی از محل سهمیه ابلاغی قانون بودجه سال 1401 ، در دو‌ماه نخست سال جاری پرداخت کرده است.

این بانک همچنین تعداد2940 فقره پرونده تسهیلات کمک ودیعه مسکن مستأجرین و بهسازی و نوسازی مسکن روستایی در اجرای قانون جهش تولید مسکن در دو‌ماه نخست سال جاری به مبلغ 5 هزار و 289 میلیارد و 55 میلیون ریال اختصاص داده است.

لازم به ذکر است بانک سپه از تاریخ ابلاغ قانون جهش تولید مسکن تا پایان اردیبهشت‌ماه سال جاری به بیش از 37 هزار فقره پرونده تسهیلاتی مبلغ 37 هزار و 340 میلیارد و 742 میلیون ریال پرداخت کرده است.

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *