تبدیل یارانه نقدی به غیر نقدی/کالابرگ الکترونیکی در راه است؟

علیرضا عسگریان در یک مصاحبه‌ رادیویی درباره احتمال قطع یارانه نقدی و تبدیل آن به یارانه غیرنقدی گفت: یارانه قطعا قطع نمی‌شود و به قوت خودش باقی است، اما مبلغ آن هم افزایش پیدا نمی‌کند. در واقع اعتباری که جدید است به صورت مشروط روی یارانه ما سوار می‌شود، یعنی دهک‌های یک تا سه که الان ۴۰۰ هزار تومان به ازای هر نفر یارانه دارند یارانه شان برقرار است و از این به بعد هم برقرار است. مبلغ یارانه دهک‌های ۴ تا ۹ هم که ۳۰۰ هزار تومان است که حذف نمی‌شود.

وی عنوان کرد: از همان ابتدا قصد یارانه‌ها بر این بود که سبد غذایی مردم را پوشش دهد و به صورت طبیعی سلامت را وارد خانواده‌ها کند. سلامت غذایی یعنی رساندن کالری مناسب، ریز مغذی و پروتئین مناسب به خانواده‌ها.

عسگریان افزود: وقتی سال ۱۴۰۱ ارز ترجیحی حذف شد قرار بر این بود که مابه‌التفاوت سبد پرداخت شود. بالاخره تورم حوزه‌های مختلف را تحت پوشش قرار می‌دهد می‌تواند ۱۵۰ قلم باشد. حوزه خرید وسایل و سایر مایحتاجی مختلفی که در زندگی ما است. این طرح مهم‌ترین دقتش فقط روی سبد است. حال اینکه چرا ۱۱ قلم باشد، ۱۱ قلم توسط مجموعه‌های علمی مخصوصاً انستیتو تغذیه ایران تائید شده است. باید این ۱۱ قلم به صورت متوازن در سفره خانواده‌ها باشد تا سلامت بین نسلی حفظ شود.

دستیار ویژه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره تعداد ثبت‌نام‌کنندگان برای دریافت یارانه کالابرگ نیز توضیح داد: آماری که اکنون هست شاید به دلیل تعطیلات بوده، آمار به صورت وسیعی نیست و امیدوار هستیم در روزهای بعد مردم مخصوصا این یک دهک که ۸.۵ میلیون نفر می‌شوند یعنی مددجویان کمیته امداد و بهزیستی متصل شوند.

پرداخت 30 هزار میلیارد تومان یارانه نقدی ماهانه

درباره‌ی بهیان

همچنین ببینید

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی

واگذاری باشگاه زیان ده به تامین اجتماعی/ پرداخت دستمزدهای میلیاردی فوتبالیست‌ها از جیب کارگران در شرایطی واگذاری ۸۰ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب رد دین به سازمان تامین اجتماعی صورت گرفته، که مشخصا واگذاری این باشگاه زیان ده به سازمانی که خودش در آینده ای نه چندان دور شرایط مطلوبی نخواهد داشت، می تواند برای هر دو شرکت بحران آفرین باشد. - اخبار اقتصادی - به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا ماجرای واگذاری باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی سرانجام با مصوبه هیئت وزیران وارد فاز اجرایی شد. بر اساس این مصوبه 80 درصد سهام شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس متعلق به وزارت ورزش و جوانان به صندوق بازنشستگی کشوری، سازمان تامین اجتماعی و صندوق بیمه روستاییان و عشایر واگذارد می شود. به دنبال انتشار این خبر انتقاد ها به این تصمیم دولت جهت واگذاری دو باشگاه سرخابی شدت گرفت. کارشناسان معتقدند این نحوه ی واگذاری نه تنها مشکلی از مشکلات این دو تیم حل نخواهد کرد بلکه از طرفی بر مشکلات شرکت هایی که این تیم ها به آن ها واگذار شدند، خواهد افزود و این اقدام هیچ توجیه منطقی و اقتصادی ندارد. واگذاری یا رد دی..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *